Reddragon Usas alınır mı?

Bütçe
300
Yazılımı var diye biliyorum. Ve evet 1 seneyi çıkarır düzgün kullanırsanız.
 
30 lira daha verip bu alınabilir hocam.
Hocam redragonu 282 liradan son ürün kaldığını görünce sipariş verdim direkt. Teşekkür ederim yine de.
 
Hocam Redragon'u 282 liradan son ürün kaldığını görünce sipariş verdim direkt. Teşekkür ederim yine de.

Ben de almayı düşünüyorum, klavyeyi nasıl buldunuz memnun musunuz?
 
Ben de almayı düşünüyorum, klavyeyi nasıl buldunuz memnun musunuz?
Genel olarak güzel ama bir kaç eksi yönü var. Türkçe karakterlisini alırsan sayılar değil de şekiller aydınlanıyor ama çok büyük bir sorun değil bu. Onun dışında space tusunds biraz yay sesi var ama belki zamanla azalır. Mavi switch çok sesli eğer odada yalnız değilsen ve kulaklık kullanmıyorsan bi süre sonra sıkabilir. Ayrıca yazılımı kuramadım ne kadar uğraşsam da. Ama her tuşa renk atamasını klavyeden de yapabiliyorsunuz. Rgb modları biraz az bana göre ama ışığı gayet yeterli. Malzeme kalitesi baya iyi be bu yüzden ağır. Ama klavyenin ağır olması eksi değil bence. Mousepad üstünde kaymıyor masada kayacağını hiç sanmıyorum o yönden güzel. Kablosu örgü değil ama kalın kablo kullanmışlar uzun süre dayanır bence. Fazladan medya tuşu yok ama fn+f tuşları ile kontrol edebiliyorsunuz. Numpad olmaması eksi değil aksine yeri dar olanlar için güzel. Kısacası alınır mı alınır ama söylediklerimi gözden geçirin ve incelemesini okuyun derim.
 
Genel olarak güzel ama birkaç eksi yönü var. Türkçe karakterlisini alırsan sayılar değil de şekiller aydınlanıyor ama çok büyük bir sorun değil bu. Onun dışında space tusunds biraz yay sesi var ama belki zamanla azalır. Mavi Switch çok sesli eğer odada yalnız değilsen ve kulaklık kullanmıyorsan bir süre sonra sıkabilir. Ayrıca yazılımı kuramadım ne kadar uğraşsam da. Ama her tuşa renk atamasını klavyeden de yapabiliyorsunuz. RGB modları biraz az bana göre ama ışığı gayet yeterli. Malzeme kalitesi bayağı iyi be bu yüzden ağır. Ama klavyenin ağır olması eksi değil bence. Mouse pad üstünde kaymıyor masada kayacağını hiç sanmıyorum o yönden güzel. Kablosu örgü değil ama kalın kablo kullanmışlar uzun süre dayanır bence. Fazladan medya tuşu yok ama fn+F tuşları ile kontrol edebiliyorsunuz. Numpad olmaması eksi değil aksine yeri dar olanlar için güzel. Kısacası alınır mı alınır ama söylediklerimi gözden geçirin ve incelemesini okuyun derim.

Çok teşekkür ederim.
 
Hocam şuan klavye ne durumda almayı düşünüyorum. Şuan alınır mı rgb modeli. Red Dragon kumara k552-r alıcaktım stok bitti, ben de buna yoneldim.
Daha hiç sıkıntısını görmedim. Artan yay sesi yok. Kolay çıkan keycapler yok (sağ yön tuşunu sürekli oynamama rağmen). Genel olarak memnunum. Tek sıkıntım yazılımını kullanamıyorum ama bu benden kaynaklı olabilir çünkü kullanabilen çok kişi var. İlk geldiğinde yay sesi birazcık fazlaydı şimdiye göre ama kullandıkça azaldı. Sorunu yok şuan.
 

Geri
Yukarı