Redmi 10 2022 pişmanlığı

okdsgn

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Designer (Tasarımcı)
Arkadaşlar. Ben şu an Redmi 10 2022 kullanıyorum. Ama çok pişmanım. Redmi 10 ve Redmi 9 serisi çöptür. Ben ilk başta Redmi 9A kullanıyordum. Ama elimdeki telefon kasım Kasım kasılıyordu. Sonrasında istek üzerinde annemden Redmi 10 2022 aldım. Ama kesinlikle bu telefon da yavaş. Bana soracak olursanız, Redmi serisi pişmanlıktır. Xiaomi'nin orijinal serisini alın. Mesela MI serisi alın. Kesinlikle Xiaomi'nin alt markası olan POCO'yu tavsiye etmem. O da merdiven altı marka gibi. Hiç denemedim. Herkes beğeniyorsa bana laf düşmez. Hatta ben de desteklerim. Kullandığım telefondaki izlediğim Trailer'da telefonun çok hızlı olduğu, hatta 5000 mAh bataryası olduğu, 50 MP kamerası olduğu vesaire diyordu. Ama bu iddiaların hepsi yalan. Buradan tavsiyelerim:
Redmi almayın. POCO almayın. Hatta dedenize bile almayın bana soracak olursanız, evdeki küçük çocuk bile bu telefonda zorlanır. Zorunluluğum olmasa ve bütçem iyi olsa giderim iPhone telefonun kalitelisini alırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Redmi 14C de önermem. Bana kalsa Samsung Galaxy A55 alırdım ama bütçe buna yetiyor işte.
Xiaomi'yi kara listeye ekledim artık hiçbir modelini almam.

Arkadaşlar. Ben şu an Redmi 10 2022 kullanıyorum. Ama çok pişmanım. Redmi 10 ve Redmi 9 serisi çöptür. Ben ilk başta Redmi 9A kullanıyordum. Ama elimdeki telefon kasım Kasım kasılıyordu. Sonrasında istek üzerinde annemden Redmi 10 2022 aldım. Ama kesinlikle bu telefon da yavaş. Bana soracak olursanız, Redmi serisi pişmanlıktır. Xiaomi'nin orijinal serisini alın. Mesela mı serisi alın. Kesinlikle Xiaomi'nin alt markası olan POCO'yu tavsiye etmem. O da merdiven altı marka gibi. Hiç denemedim. Herkes beğeniyorsa bana laf düşmez. Hatta ben de desteklerim. Kullandığım telefondaki izlediğim Trailer'da telefonun çok hızlı olduğu, hatta 5000 mAh bataryası olduğu, 50 MP kamerası olduğu vesaire diyordu. Ama bu iddiaların hepsi yalan. Buradan tavsiyelerim:
Redmi almayın. POCO almayın. Hatta dedenize bile almayın bana soracak olursanız, evdeki küçük çocuk bile bu telefonda zorlanır. Zorunluluğum olmasa ve bütçem iyi olsa giderim iPhone telefonun kalitelisini alırım.

Sormayın hocam bende geçen cuma Redmi Note 12s aldım acayip pişmanım.
Pil aktif kullanımda Max 4 saat falan götürüyor. Sabah okulda oyun oynayayım dedim, pil 2 saat sonra 70'den 20'ye kadar geriledi. Yeni 33W adaptör alıp onunla birkaç gün boyunca 0'dan 100e şarj edip deşarj edeceğim.
Xiaomi bu konuda gerçekten acayip geride ayrıca şu anda bu pil konusu yüzünden telefonun çoğu özelliğinden yararlanamıyorum. Performansı hiç söylemiyorum bile.

Arkadaşlar. Ben şu an Redmi 10 2022 kullanıyorum. Ama çok pişmanım. Redmi 10 ve Redmi 9 serisi çöptür. Ben ilk başta Redmi 9A kullanıyordum. Ama elimdeki telefon kasım Kasım kasılıyordu. Sonrasında istek üzerinde annemden Redmi 10 2022 aldım. Ama kesinlikle bu telefon da yavaş. Bana soracak olursanız, Redmi serisi pişmanlıktır. Xiaomi'nin orijinal serisini alın. Mesela mı serisi alın. Kesinlikle Xiaomi'nin alt markası olan POCO'yu tavsiye etmem. O da merdiven altı marka gibi. Hiç denemedim. Herkes beğeniyorsa bana laf düşmez. Hatta ben de desteklerim. Kullandığım telefondaki izlediğim Trailer'da telefonun çok hızlı olduğu, hatta 5000 mAh bataryası olduğu, 50 MP kamerası olduğu vesaire diyordu. Ama bu iddiaların hepsi yalan. Buradan tavsiyelerim:

Ne aldığını bilmen lazım işlemci performansı olarak rezalet seviyeler bende Redmi Note 9 Pro var Custom ROM atılı kasmadan sosyal medyayı halleder ufak tefek oyun oynar fotoğraf çeker daha ne yapsın. Redmi alinmaz zatende POCO'nun göz atılabilecek güzel modelleri var.

Redmi 14C de önermem. Bana kalsa Samsung Galaxy A55 alırdım ama bütçe buna yetiyor işte.
Xiaomi'yi kara listeye ekledim artık hiçbir modelini almam.

Dostum Redmi giriş seviyesi extra C zaten extra giriş seviyesi temsilci size prim alacağı cihazı satar bu yüzden kendiniz araştırma yapmanız lazim, elinizdeki cihazın potansiyelini beklentilerini bilirseniz memnun kalma ihtimalinin daha da artıyor.

Son düzenleme:
14C gerçekten sorunlu bir telefon diğer yurt dışı ROM'larında NFC özelliği varken Türkiye'de bunu kullanamıyorsun modül olmasına rağmen kamerası falan da berbat zaten A16 vesaire almak daha mantıklı o fiyata.

Arkadaşlar. Ben şu an Redmi 10 2022 kullanıyorum. Ama çok pişmanım. Redmi 10 ve Redmi 9 serisi çöptür. Ben ilk başta Redmi 9A kullanıyordum. Ama elimdeki telefon kasım Kasım kasılıyordu. Sonrasında istek üzerinde annemden Redmi 10 2022 aldım. Ama kesinlikle bu telefon da yavaş. Bana soracak olursanız, Redmi serisi pişmanlıktır. Xiaomi'nin orijinal serisini alın. Mesela MI serisi alın. Kesinlikle Xiaomi'nin alt markası olan POCO'yu tavsiye etmem. O da merdiven altı marka gibi. Hiç denemedim. Herkes beğeniyorsa bana laf düşmez. Hatta ben de desteklerim. Kullandığım telefondaki izlediğim Trailer'da telefonun çok hızlı olduğu, hatta 5000 mAh bataryası olduğu, 50 MP kamerası olduğu vesaire diyordu. Ama bu iddiaların hepsi yalan. Buradan tavsiyelerim:
Zaten redminin düz,a ve c modelleri giriş seviyesi telefonlar. Birşey beklemeyin bunlardan. Ama poco nun güzel telefonları da var yalan yok

Bende de aynı telefon var. 2-3 günde bir yeniden başlatmak gerek telefonu temizlenmesi için öyle kasmalar sonlanıyordu. Yeniden başlatınca sıkıntısız çalışıyor.

Note 13 Pro kullanıyorum bataryası gayet iyi şarj süresi güzel gidiyor kamera ve ekran özellikleride güzel HyperOS aldı ona da güncelledim kasma donma yapmadı sadece PUBG gibi oyunlar oynarken 99 Ultra yetersiz kalabiliyor böyle telefonlar oyun için değil de daha çok günlük kullanım için uygun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı