Redmi 10 2022 System yanıt vermiyor

Furkann1903

Decapat
Katılım
25 Mayıs 2021
Mesajlar
219
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, cihazım Redmi 10 2022 telefonumu donma ve System yanıt vermiyor arayüz yanıt vermiyor şikayetiyle garantiye gönderdim yazılıma virüs bulaşmış dediler ve onu temizleyip geri gönderdiler ama telefonda aynı sorunlar devam ediyor.
 
Bence hard reset iş görür.
 
Telefonunuzda virüs olduğundan şüpheliyim. Evet bir virüs var ama o da MIUI denen arayüzün ta kendisi. Forumda ve diğer internet sitelerinde kasma ve donma sorunları çokça bahsedilmiş. Özellikle MIUI13 güncellemesinden sonra. Yapabileceğiniz tek şey THY ile iade alabiliyorsanız almak, alamıyorsanız satmak, kullanmak zorundaysanız güncelleme beklemek ve güncelleme sonraları cihazı sıfırlamak. Olur da bir gün custom rom gelirse onu kurmak.
 
Yetkili mağazasına git ve yaşadığın durumu anlat olumlu geri dönüş alamaz isen THY'e başvurabilirsin.

Zaten garantiye göndermiştim 3 haftadır üzerinde çalışıyorlar THY ne demek.

Telefonunuzda virüs olduğundan şüpheliyim. Evet bir virüs var ama o da MIUI denen arayüzün ta kendisi. Forumda ve diğer internet sitelerinde kasma ve donma sorunları çokça bahsedilmiş. Özellikle MIUI13 güncellemesinden sonra. Yapabileceğiniz tek şey THY ile iade alabiliyorsanız almak, alamıyorsanız satmak, kullanmak zorundaysanız güncelleme beklemek ve güncelleme sonraları cihazı sıfırlamak. Olur da bir gün Custom ROM gelirse onu kurmak.

Custom ROM kurarsam sorun düzelir mi?
 
Xiaomi'nin yazılımı zaten pek iyi sayılmaz. Özellikle Redmi 10(20-21-22 fark etmeksizin) gibi giriş seviye bir telefonu sıkıntılarıyla baya baş ağrıtır.
 

Geri
Yukarı