Redmi 10 dokunmatik kendi kendine basıyor

Metnopat

Centipat
Daha fazla  
Telefonum Redmi 10 2022 telefon kapanmıştı şarja taktım kendi kendine Google'a girip ## yazıyordu ama her Google çıkıp girdiğimde böyle oluyor. Çıkıyorum Google'dan anında tekrar Google'a girip ## yazıyor kendi kendine. Bir anda düzeldi ve güvenlik taraması yaptım hiçbir şey çıkmadı. Bunun nedeni nedir? Bir de bu olaydan sonra telefon kendi kendine dokunmatiğe basıyor mesela bir sitede bir şey okuyorum kendi kendine yukarı geliyor ya da ben ayarlara basmadan ayarlara giriyor neden böyle bir şey oluyor?

Hocam Xiaomi telefonların genel bugu bu. Bende de oluyor bazen. Telefonunuz eskimeye başlayınca oluyor veya eski olmasına da gerek yok bir süre sonra oluyor.

Ekranı önce ıslak mendille sonra gözlük bezi ile temizle. Halen aynı ise ekran koruyucu var ise çıkar. Yine devam ediyorsa ghost touch mevcut. Çeşitli nedenlerden olabilir. Çözümü ekran değişimidir.
Onun dışında zararlı kaynaklı olduğunu düşünüyorsanız da cihazınızı güvenli mod üzerinden açıp kullanın bir süre.

Eski değildi hocam 1 ay oldu neredeyse internette kolonyalı mendille silin diyordu ben de sildim şimdi bir şey olmuyor.
Hocam dediğim gibi ne zaman olacağı belli olmaz Xiaomi telefonlarda bu sorun (Ghost Touch) mevcut. 1 gün sonra başına gelen de var aldıktan sonra.

Ekranı önce ıslak mendille sonra gözlük bezi ile temizle. Halen aynı ise ekran koruyucu var ise çıkar. Yine devam ediyorsa ghost touch mevcut. Çeşitli nedenlerden olabilir. Çözümü ekran değişi midir?
Onun dışında zararlı kaynaklı olduğunu düşünüyorsanız da cihazınızı güvenli mod üzerinden açıp kullanın bir süre.

Google Play de ESET yükleyip 3 4 defa tarattım ve bir de güvenlik taraması yapıyorum hiçbir şey çıkmıyor telefon da ekran koruyucu var zaten telefon kutuda ekran koruyucu ile gelmisti.

Telefonum Redmi 10 2022 telefon kapanmıştı şarja taktım kendi kendine Google'a girip ## yazıyordu ama her Google çıkıp girdiğimde böyle oluyor. Çıkıyorum Google'dan anında tekrar Google'a girip ## yazıyor kendi kendine. Bir anda düzeldi ve güvenlik taraması yaptım hiçbir şey çıkmadı. Bunun nedeni nedir? Bir de bu olaydan sonra telefon kendi kendine dokunmatiğe basıyor mesela bir sitede bir şey okuyorum kendi kendine yukarı geliyor ya da ben ayarlara basmadan ayarlara giriyor neden böyle bir şey oluyor?
Sorunu düzeltebildiniz mi ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı