Redmi 10a 2 GB RAM vs 4 GB RAM

Bütçe
1800>>2000 TMT
Türkmenistan'da telefon fiyatları bildiğim kadarıyla pahalı.Ama şuan kullandığınız telefon öyle ağır oyunlar için kullanabileceğiniz telefon değil.Pubg gibi mesela.Ama CoC sıkıntı çıkarır zannetmiyorum.Ram yetersiz.Garanti süresi dolmadan iade edebilirsiniz.Üstüne biraz daha ekleyip 4 RAM mümkünse 128 GB olanını alabilirsiniz.Yada başka telefonlarana yönelebilirsiniz.O sistem bazı oyunlarda sıkıntı çıkarır.
Hocam zaten cok oyun yuklemeyecegim sadece CoC yukleyecegim. Uygulamaya gelince 11 tane uygulama yuklu oldugunda kasma olmamali. Yani ben yukardada belirtdigim gibi 2 telefondan birini alacagim.

Neyse hocam anlatamadım
Asgari ucret maaş zaten dostum konuyu uzatma bence.

@TheZed, Turkmenistanda telefon fiyatlari pahali degil gayet normal. Bi arastirip sonra cevaplayin lutfen.

Son düzenleme:
Forumda birisi Türkmenistan'da asgarî ücret 1000-2000 arası demiş.Bu asgarî ücretle Türkiye'den bile daha pahalı.
Birisi dedi diye ona inanmak cidden çok mantıklı 👏(!)
Internette gördüğün her şeyi doğruymuş gibi yazmaktan vazgeç eğer Türkiye'de yaşamıyorsan 😀

Siz neden her yorum yaptığım konularda beni yanlış çıkartmaya çalışıyorsunuz egonuz tatmin olsun diye mi? Bir önceki tartıştığımız konuda da söylemiştim yorumlarımı yanlış buluyorsanız görmek istemiyorsanız göz ardı edin! Neyse ya ilk göz ardı ettiğim kişi siz oldunuz bu yorumuma görmezden geleceğimi bilerek cevap yazabilirsin (muhatabım değilsin).

Son düzenleme:
Internette gördüğün herşeyi doğruymuş gibi yazmaktan vazgeç eğer Türkiye'de yaşamıyorsan 😀
Arkadas internetden gordum demedi televizyonda haberlerde gordum dedi. Haberlerde gosterilenler yalan degildir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı