TheZed
Decapat
1000-4000 arası.16 bin TL olduğu bilgisine nereden ulaştınızHocam normal maaş kaç?
1000-4000 arası.16 bin TL olduğu bilgisine nereden ulaştınızHocam normal maaş kaç?
Hocam normal maaş nasıl askeriden düşük oluyor.1000-4000 arası.16 bin TL olduğu bilgisine nereden ulaştınız![]()
Hocam normal maaş nasıl askeriden düşük oluyor.
Neyse hocam anlatamadımMaaşa asgarî ücret denir güzel kardeşim![]()
Hocam zaten cok oyun yuklemeyecegim sadece CoC yukleyecegim. Uygulamaya gelince 11 tane uygulama yuklu oldugunda kasma olmamali. Yani ben yukardada belirtdigim gibi 2 telefondan birini alacagim.Türkmenistan'da telefon fiyatları bildiğim kadarıyla pahalı.Ama şuan kullandığınız telefon öyle ağır oyunlar için kullanabileceğiniz telefon değil.Pubg gibi mesela.Ama CoC sıkıntı çıkarır zannetmiyorum.Ram yetersiz.Garanti süresi dolmadan iade edebilirsiniz.Üstüne biraz daha ekleyip 4 RAM mümkünse 128 GB olanını alabilirsiniz.Yada başka telefonlarana yönelebilirsiniz.O sistem bazı oyunlarda sıkıntı çıkarır.
Asgari ucret maaş zaten dostum konuyu uzatma bence.Neyse hocam anlatamadım
Birisi dedi diye ona inanmak cidden çok mantıklıForumda birisi Türkmenistan'da asgarî ücret 1000-2000 arası demiş.Bu asgarî ücretle Türkiye'den bile daha pahalı.
Internette gördüğün her şeyi doğruymuş gibi yazmaktan vazgeç eğer Türkiye'de yaşamıyorsan![]()
Arkadas internetden gordum demedi televizyonda haberlerde gordum dedi. Haberlerde gosterilenler yalan degildir.Internette gördüğün herşeyi doğruymuş gibi yazmaktan vazgeç eğer Türkiye'de yaşamıyorsan![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.