user716512
Picopat
- Katılım
- 5 Mart 2023
- Mesajlar
- 799
@muhammetsc ne? G35 işlemcili 9C mi daha iyi?
Yo 64 GB dolmaz ya simdi 32 GB nin 22 si dolu yani hafiza sorun degil 64 GB yeter hocam.İçerisindeki Android 11 halihazırda belleğin iyi bir kısmını kullanıyor kasması normal işlemciside çöp 9C daha iyi. Ama illaki aynı cihazın farklı bir konfigrasyonunu alacağım diyorsanız 128 GB olanı alın 64 GB hafızada bir yerden sonra dolmaya başlayınca yine kasmalar olacaktır.
Hocam biraz pahalıya almışsınız, ben 1800 manata 64/4 cihaz görmüştüm yakında.
@muhammetsc ne? G35 işlemcili 9C mi daha iyi?
Hayır hocam genelde o fiyata 64/4 fazla, arkadaş heralde pahalı bi yerden almış olabilirCihazın markası ve diğer özellikleri düşük olunca RAM ve depolamanın hiçbir önemi kalmıyor bahsettiğin telefon A04s sanrırm 2-3 aya çöp olur o cihaz ucuz diye almaya değmez.
Hayır hocam genelde o fiyata 64/4 fazla, arkadaş herhalde pahalı bir yerden almış olabilir.
Hocam o cihaz için o fiyat verilmez, sizde bizim memleketdenseniz az çok biliyorsunuzdur telefon fiyatlarınıHocam şimdi şöyle düşünün 4/64 Redmi 8 var ve 4/64 Note 10 var RAM ve depolama aynı ama Note 10 fiyatı pahalı neden? Çünkü ekran, kamera, işlemcisi daha iyi, sadece RAM ve depolamaya bakıp telefon alınmaz. Konu sahibi gayet makul bir fiyata almış, çok uçuk fiyatlara da 4/64 telefonlar var ayrıca siz nerelisiniz?
Hocam o cihaz için o fiyat verilmez, sizde bizim memleketdenseniz az çok biliyorsunuzdur telefon fiyatlarını.
Demek istediğim türkmen isenizNerelisiniz hangi memleketten bahsediyorsunuz o fiyata daha iyi bir telefon bulabilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.