Relax ol Kanka Decapat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #41 Guwandykow Seyitbay dedi: Arkadas internetten gordum demedi televizyonda haberlerde gordum dedi. Haberlerde gosterilenler yalan degildir. Genişletmek için tıkla... Dostum bir sorum olacak, genelde bayağı fazla yazım yanlışı yapıyorsun ve sanırsam banlanmıyorsun, hiç uyarı aldın mı?
Guwandykow Seyitbay dedi: Arkadas internetten gordum demedi televizyonda haberlerde gordum dedi. Haberlerde gosterilenler yalan degildir. Genişletmek için tıkla... Dostum bir sorum olacak, genelde bayağı fazla yazım yanlışı yapıyorsun ve sanırsam banlanmıyorsun, hiç uyarı aldın mı?
Guwandykow Seyitbay Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 552 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkmenistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci programmist(programci, yazilimci), 3DS MAX ögrencisi 22 Temmuz 2023 #42 Relax ol Kanka dedi: Dostum bir sorum olacak, genelde bayağı fazla yazım yanlışı yapıyorsun ve sanırsam banlanmıyorsun, hiç uyarı aldın mı? Genişletmek için tıkla... Ohooo yazim yanlisi uyarim cok bende. Turkce yazmaya usenyorum inglizce klavyede yaziyorum.
Relax ol Kanka dedi: Dostum bir sorum olacak, genelde bayağı fazla yazım yanlışı yapıyorsun ve sanırsam banlanmıyorsun, hiç uyarı aldın mı? Genişletmek için tıkla... Ohooo yazim yanlisi uyarim cok bende. Turkce yazmaya usenyorum inglizce klavyede yaziyorum.
Relax ol Kanka Decapat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #43 Guwandykow Seyitbay dedi: Ohooo yazim yanlisi uyarim cok bende. Türkçe yazmaya usenyorum inglizce klavyede yaziyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum banlanmamayı nasıl başarıyorsun
Guwandykow Seyitbay dedi: Ohooo yazim yanlisi uyarim cok bende. Türkçe yazmaya usenyorum inglizce klavyede yaziyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum banlanmamayı nasıl başarıyorsun
Guwandykow Seyitbay Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 552 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkmenistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci programmist(programci, yazilimci), 3DS MAX ögrencisi 22 Temmuz 2023 #44 Relax ol Kanka dedi: Dostum banlanmamayı nasıl başarıyorsun Genişletmek için tıkla... Zaten uyari alinca ban yemis oluyorsunuz. Bide inglizce klavyede yazan kisiyi banlamiyorlar burda.
Relax ol Kanka dedi: Dostum banlanmamayı nasıl başarıyorsun Genişletmek için tıkla... Zaten uyari alinca ban yemis oluyorsunuz. Bide inglizce klavyede yazan kisiyi banlamiyorlar burda.