Redmi 10a alınır mı?

Bütçe
3500

larkuzunn

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bir telefon almam lazım sarı sitede yurt dışı sıfır bir Redmi 10a buldum bütçem buna yetiyor. Sizce bu cihaz alınır mı? Ya da aynı fiyata 2.el 2-3 ay kullanılmış yurt dışı bir Redmi Note 9S var onu mu almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Bir telefon almam lazım sarı sitede yurt dışı sıfır bir Redmi 10a buldum bütçem buna yetiyor. Sizce bu cihaz alınır mı? Ya da aynı fiyata 2.el 2-3 ay kullanılmış yurt dışı bir Redmi Note 9S var onu mu almalıyım?

2. el olur derseniz o fiyatlara MI9T-MI9t Pro alabilirsiniz. İkisi arasında Note 9S çok daha mantıklı.

Sakın bulaşmayın. Redmi bir sürü sıkıntı yapacaktır. En basitinden kendi uygulamalarına koydukları birton reklam. Forumda Redmi alıp da pişman olanlar var.

Sakın bulaşmayın. Redmi bir sürü sıkıntı yapacaktır. En basitinden kendi uygulamalarına koydukları birton reklam. Forumda Redmi alıp da pişman olanlar var.
Hocam reklamlar kapatılıyor. Ayrıca 2. el veya yurtdışı alınca rom atar geçersin miui'ı çok sevmiyorsan.

Helio G25 aşırı kötü işlemci. Jiroskobu geçtim pusula bile yok.
10a'yı savunmadım 😂
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dediğim gibi Note11e alabilir ya da ikinci elden Note9s

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı