Redmi 10'a LineageOS kurmak

Metnopat

Centipat
Daha fazla  
Biliyorsunuz ki MIUI bazen çok hataları olabiliyor. Ben de artık bundan sıkıldım ve LineageOS kurmaya karar verdim. Nasıl kurabilirim? Bana anlatır mısınız ve en önemlisi bu işlemi yaparken cihazın brick olma şansı var mı?

Kabaca anlatmak gerekirse öncelikle cihazınızın OEM ve Bootloader kilidini açmanız gerekiyor. YouTube veya forum platformlarında bulabilirsiniz. Ardından custom recovery flashlayabilir veya geçici olarak çalıştırabilir hâle geldikten sonra cihaza custom rom dosyasını flashlayabilirsiniz. Cihazınızın modeline, işlemcisine çok dikkat edin ve yurt dışı imei atılmış cihaz ise hiç bulaşmayın derim.

Kabaca anlatmak gerekirse öncelikle cihazınızın OEM ve Bootloader kilidini açmanız gerekiyor. YouTube veya forum platformlarında bulabilirsiniz. Ardından Custom recovery flashlayabilir veya geçici olarak çalıştırabilir hâle geldikten sonra cihaza Custom ROM dosyasını flashlayabilirsiniz. Cihazınızın modeline, işlemcisine çok dikkat edin ve yurt dışı IMEI atılmış cihaz ise hiç bulaşmayın derim.

Bootloader kilidini başvuru yaparak açmıştım cihaz Türkiye'den (BİM)den aldım zaten ilk aldiğimda MIUI 12.5.2 Türkiye ROM'u ile gelmişti.

Kabaca anlatmak gerekirse öncelikle cihazınızın OEM ve Bootloader kilidini açmanız gerekiyor. YouTube veya forum platformlarında bulabilirsiniz. Ardından Custom recovery flashlayabilir veya geçici olarak çalıştırabilir hâle geldikten sonra cihaza Custom ROM dosyasını flashlayabilirsiniz. Cihazınızın modeline, işlemcisine çok dikkat edin ve yurt dışı IMEI atılmış cihaz ise hiç bulaşmayın derim.

Bide hocam bu ROM'u TWRP üzerinden mi flashlayacaz?

Tamam hocam nasıl yukliyeceğiz bu LineageOS?

Merhaba hocam. İnternet üzerinde birçok kaynak vardır. İşlemci MTK olduğu için biraz riskli. İlk önce yedek almanızı öneririm. Ful yedek ve IMEI yedek. Yedekleri almanız için TWRP yüklemek lazım ve internette birden fazla kaynak vardır. Sormak istediğiniz bir şey var mı?

Merhaba hocam. İnternet üzerinde birçok kaynak vardır. İşlemci MTK olduğu için biraz riskli. İlk önce yedek almanızı öneririm. Ful yedek ve IMEI yedek. Yedekleri almanız için TWRP yüklemek lazım ve internette birden fazla kaynak vardır. Sormak istediğiniz bir şey var mı?

Hocam Redmi 10 2022 telefona uygun lineagos ROM'u nu nereden bulacağım?

Tamamdır o zaman cihazınızın modeline göre vs. ilerleyebilirsiniz yazdığım yoldan.

Model Redmi 10 2022 de Benin telefona uygun LineageOS sürümünü nereden bulacağım hocam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı