Redmi 10'a LineageOS kurmak

Hocam bliss OS, X86 işlemciler için (kafanız karışmasın. Bilgisayarlar için) geliştirilmiş bir Android işletim sistemidir. Android tarafından geliştirilmemiştir.

Tamam hocam.

Hocam bu cihaz için yalnızca cherishos buldum. ROM'u araştırabilirsiniz. Eğer düşünürseniz yükleyebiliriz. İndirme linki.

Resmi sitesi.

Hocam galiba doğru biliyorsam TWRP üzerinden flashlayacaz değil mi ama ilk önce TWRP üzerinden wipe yapacaktık orada bir seçenekler vardı ama onlardan hangileri seçeceğiz onu bilmiyorum ondan sonra da install diyerek ROM'u kuracağız ama galiba ROM'u PC'ye yükleyip telefonu PC'ye bağlayıp ROM dosyasını telefona atacaz ROM'u seçip install diyeceğiz değil mi?

Hocam galiba doğru biliyorsam TWRP üzerinden flashlayacaz değil mi ama ilk önce TWRP üzerinden wipe yapacaktık orada bir seçenekler vardı ama onlardan hangileri seçeceğiz onu bilmiyorum ondan sonra da install diyerek ROM'u kuracağız ama galiba ROM'u PC'ye yükleyip telefonu PC'ye bağlayıp ROM dosyasını telefona atacaz ROM'u seçip install diyeceğiz değil mi?

Hocam yükleme yöntemleri ROM'lara göre değişiyor. Bazı ROM'lar fastbot ile, bazı ROM'lar TWRP ile. Gördüğüm kadarıyla bu ROM için TWRP lazım. İlk önce Bootloader kilidi açık mı? TWRP yüklü mü?

Hocam yükleme yöntemleri ROM'lara göre değişiyor. Bazı ROM'lar fastbot ile, bazı ROM'lar TWRP ile. Gördüğüm kadarıyla bu ROM için TWRP lazım. İlk önce Bootloader kilidi açık mı? TWRP yüklü mü?

Bootloader kilidi başvuru yaparak açmıştım. Ama telefonum MIUI 13 iken çok kasiyor diye sürüm dururken brick olmuştu ve telefoncuya götürmüştük yani telefoncu TWRP yüklemiş olabilir. Hocam şimdi baktım TWRP yüklü değil.

Bootloader kilidi başvuru yaparak açmıştım. Ama telefonum MIUI 13 iken çok kasiyor diye sürüm dururken brick olmuştu ve telefoncuya götürmüştük yani telefoncu TWRP yüklemiş olabilir.

Umarım Bootloader için ücret ödemediniz. Telefon kapalı iken ses açma ve güç tuşuna aynı anda basılı tutun. TWRP'ye giriyor mu?

Hocam ben TWRP ile ROM yükleme videoları çok izledim az çok biliyorum da su wipe dedikten sonra sıfırlamak istediğiniz seçenekler çıkıyor ya orada ben hangilerini seçeceğim?

Hocam ben TWRP ile ROM yükleme videoları çok izledim az çok biliyorum da su wipe dedikten sonra sıfırlamak istediğiniz seçenekler çıkıyor ya orada ben hangilerini seçeceğim?

SD kart ve OTG hariç hepsi.

Buraya bakarak yapabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı