Redmi 10C alınır mı?

luckluckii

Hectopat
Redmi Note 8 kullanicisiyim. 2020'de almistim. Telefon oldukca iyiydi. 1 yil sonra ciddi bir performans kaybi olusmaya basladi. Simdi iyicene donuyor. Amazon'un bahar firsatlarinda fiyattan dolayi gozume carpti. Mı 10C alınır mı? Bu fiyata cok bir beklentim yok ama 2-3 yil calissa duzgun sekilde yeter bana. Bu telefon cok kotuyse diger seceneklerim var elimde. POCO M5 ve Redmi Note 10 Pro. Tekrardan mı alma heveslisi degilim ama mecburum gibi. Bir 2-3 yili cikarsa telefon yeter bana.

Redmi 10C

POCO m5s

Redmi Note 10 Pro

Redmi Note 8 kullanicisiyim. 2020'de almistim. Telefon oldukca iyiydi. 1 yil sonra ciddi bir performans kaybi olusmaya basladi. Simdi iyicene donuyor. Amazon'un bahar firsatlarinda fiyattan dolayi gozume carpti. Mı 10C alınır mı? Bu fiyata cok bir beklentim yok ama 2-3 yil calissa duzgun sekilde yeter bana. Bu telefon cok kotuyse diger seceneklerim var elimde. POCO M5 ve Redmi Note 10 Pro. Tekrardan mı alma heveslisi degilim ama mecburum gibi. Bir 2-3 yili cikarsa telefon yeter bana.

Redmi 10C

POCO m5s

Redmi Note 10 Pro
Redmi 10C alınmaz. Bu paraya da note 10 pro alınmaz. Yurtdışı almanız sıkıntı değilse 7-7300 gibi paraya OnePlus 9 alın. Kalan para cebinizde kalsın.

Alınmaz. 4.000 TL gibi bir fiyata değmez. Redmi bakmayın mümkünse hocam. 4.000 TL'ye ben iPhone 7 alırdım. Ama tek seçenek bu değil.

Redmi önermem hocam. Dediğiniz gibi 1-1.5 yıl sonra işgenceye dönüşüyor resmen kullanması.(Redmi kullanıyorum:/)

Redmi 10C

POCO m5s

Redmi Note 10 Pro

2. El alma şansınız var mı hocam?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı