Redmi 10C nasıldır?

BeyazZenc1

Decapat
Daha fazla  
Redmi 10C nasıl bir telefon biraz bahseder misiniz? Kullananlar veya kullanmış olanlar görüşlerini aktarabilir mi? ve şuan alırsam android 12 olarakmı gelir 11 olarakmı

Redmi 10C nasıl bir telefon biraz bahseder misiniz? Kullananlar veya kullanmış olanlar görüşlerini aktarabilir mi? Ve şu an alırsam Android 12 olarakmı gelir 11 olarakmı.

Redmi 10C kullanıyorum ideal bir telefon. Ancak mümkünse biraz daha üst sekmentlere veya farklı markalara yönelmek daha mantıklı olacaktır. Fotograf olarak tatmin edici değil. Isınma konusunda gerçekten hakkını veriyor el sıcaklığını bırakın telefonu mümkün olduğunca yük altına sokmazsanız ısı bile hissetmeyebilirsiniz. Şarj olarak da oyun dışında 2 gün gider. Genelde bende 1-2 gün gidiyor. Sürüm olarak 12 geldi. 13 de gelme ihtimali var.

Redmi 10C kullanıyorum ideal bir telefon. Ancak mümkünse biraz daha üst sekmentlere veya farklı markalara yönelmek daha mantıklı olacaktır. Fotograf olarak tatmin edici değil. Isınma konusunda gerçekten hakkını veriyor el sıcaklığını bırakın telefonu mümkün olduğunca yük altına sokmazsanız ısı bile hissetmeyebilirsiniz. Şarj olarak da oyun dışında 2 gün gider. Genelde bende 1-2 gün gidiyor. Sürüm olarak 12 geldi. 13 de gelme ihtimali var.
peki oynadiğin oyunlarda ortalama kaç fps alıyorsun

Peki oynadiğin oyunlarda ortalama kaç FPS alıyorsun.

Örnek PUBG vereyim 30FPS alabiliyorum. Sistemde ayrıca FPS arttırcı yazılım var ancak kullanmadım. 40'dan 60 çıkardığı oldu farklı bir oyunda. Ama yazılımsal olduğu için çok etki edeceğini sanmıyorum. Sosyal medya ortalama oyunlar için iyi telefon denilebilir.

Örnek PUBG vereyim 30FPS alabiliyorum. Sistemde ayrıca FPS arttırcı yazılım var ancak kullanmadım. 40'dan 60 çıkardığı oldu farklı bir oyunda. Ama yazılımsal olduğu için çok etki edeceğini sanmıyorum. Sosyal medya ortalama oyunlar için iyi telefon denilebilir.

Çok teşekkür ederim sağ ol.

Xiaomi'nin Game turbosunfaki FPS ölçere inanmayın hocam doğru göstermiyor.

Ben aynı cihazda 60 fps alıyorum akıcı ve hd de, hdr da ise 40 50 arası alıyorum üstü ayara ise çıkmıyor ama bu hd hdr almayı uygulama ile yapıyorum aldıysanız veya alacaksanız söyleceğim bir iki şey daha olur.
Akıcı 60 alması imkansız config dahil 40 FPS anca alır o işlemci ile.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı