Redmi 10C şarjı hızlı gidiyor

KaTuRL

Hectopat
Bugün Hepsiburada üzerinden Redmi 10C aldım. İlk başta sorun yoktu. Ama şimdi (ilk gün telefonla) şarj biraz hızlı gitmeye başladı. Sonradan düzelir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün Hepsiburada üzerinden Redmi 10C aldım. İlk başta sorun yoktu. Ama şimdi (ilk gün telefonla) şarj biraz hızlı gitmeye başladı. Sonradan düzelir mi?

Ne tarz programlar kullanıyorsunuz? Oyunlarda hızlı bitmesi normal. Aynı telefonu kullanıyorum. Rahatlıkla 1 günü çıkarıyor. Tabi kullanım şartlarına bağlı değişir. Ayrıca keşke farklı telefon seçseydiniz. Sorsaydınız yardımcı olurduk. Çünkü alınabilecek bir telefon değil. Hatta farklı marka telefon seçmenizde yarar var.

Ne tarz programlar kullanıyorsunuz? Oyunlarda hızlı bitmesi normal. Aynı telefonu kullanıyorum. Rahatlıkla 1 günü çıkarıyor. Tabi kullanım şartlarına bağlı değişir. Ayrıca keşke farklı telefon seçseydiniz. Sorsaydınız yardımcı olurduk. Çünkü alınabilecek bir telefon değil. Hatta farklı marka telefon seçmenizde yarar var.
Bi pubg girdim ondan sonra böyle oldu onun dışında insta cr minik oyunlar falan telefon yeni diye olma ihtimali var mı bu şekilde bataryanın biraz devrik cümle oldu kusura bakmayın

Bir PUBG girdim ondan sonra böyle oldu onun dışında Instagram cr minik oyunlar falan telefon yeni diye olma ihtimali var mı bu şekilde bataryanın biraz devrik cümle oldu kusura bakmayın.

Hocam PUBG girdiniz ancak ne kadrr süre oynadınız kaçtan kaça indi? Detaylı anlatırsanız yardımcı olmaya çalışayım. Ayrıca PUBG her telefonda genel anlamda hızlı bitirir bataryayı. Bu telefon zaten giriş bir segment telefonu. PUBG o yüzden pek uygun değil. Kaldı ki bende ekran sorunu yaşıyorum. Bazen donma gibi sorunlar. Yakın zamanda da inşallah değiştirmeyi düşünüyorum. Samsung'dan devam.

Hocam PUBG girdiniz ancak ne kadrr süre oynadınız kaçtan kaça indi? Detaylı anlatırsanız yardımcı olmaya çalışayım. Ayrıca PUBG her telefonda genel anlamda hızlı bitirir bataryayı. Bu telefon zaten giriş bir segment telefonu. PUBG o yüzden pek uygun değil. Kaldı ki bende ekran sorunu yaşıyorum. Bazen donma gibi sorunlar. Yakın zamanda da inşallah değiştirmeyi düşünüyorum. Samsung'dan devam.
Hocam şuan dark modda Subway surfers oynadım 10 dk da falan 1 gitti ama Google'dan baktım batarya yeni olunca oluyormuş

Hocam şu an Dark modda subway surfers oynadım 10 dk da falan 1 gitti ama Google'dan baktım batarya yeni olunca oluyormuş.

İlk günden normal tabii ayrıca hemen telefon kullanmamak lazım. Telefonu Full sarja takın sonradan genel olarak 20-80 arasında kullanırsanız iyi olur. Onun dışında bütçe durumunuzu veya farklı durumlarınızı bilmiyorum. Ancak telefonu iade etmenizi öneririm yeni yani bugün aldığınız için daha 14 gün süreniz var. Çünkü ileride farklı benim gibi sorunlar yaşayabilirsiniz. Özellikle güncelleme zamanlarına sıkıntı yaratabiliyor. Bu telefonlarda kronik sorunda olabilir veya benim tele de özel olabilir elbette. Ancak yine de sizlere uyarımı yapayım. Kaldı ki 10 dakika da bir gitmesi gayet normal iyi yani sorun yok.

Yeni telefonum Redmi 10C alali 2 gün oldu Instagram'dayken. Şarj 8dk de 1 azaliyor sizce iyi mi kaç saat gider?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni telefonum Redmi 10C alali 2 gün oldu Instagram'dayken. Şarj 8dk de 1 azaliyor sizce iyi mi kaç saat gider?

Gayet normal. Yeni konu açmışsınız hocam herhalde kafanıza takıldı bu olay. Kaç saat gider olayına da gelirsek 10 saati rahatlıkla çıkarıyor bu durumda. Zaten benim kullanırken 1 gün yettiği de oluyor. Kullanıma bağlı. Biraz yoğun kullanırsanız yarım günü rahatlıkla çıkarır.

Gayet normal. Yeni konu açmışsınız hocam herhalde kafanıza takıldı bu olay. Kaç saat gider olayına da gelirsek 10 saati rahatlıkla çıkarıyor bu durumda. Zaten benim kullanırken 1 gün yettiği de oluyor. Kullanıma bağlı. Biraz yoğun kullanırsanız yarım günü rahatlıkla çıkarır.
Kusura bakmayın hocam hepsiburada üzerinden aldım ambalaj falan vardı dışında ama tedirgin oluyor insan

Kusura bakmayın hocam Hepsiburada üzerinden aldım ambalaj falan vardı dışında ama tedirgin oluyor insan.

Anladım hocam. Satıcı puanı ve ürün hakkında güzel puanlamalar ve geri dönüşler var ise sorun olmaz. Zaten ambalajı vs var ise sorun yok demektir. Tabii bu durumlarda direkt mağazasından almak daha uygun olur. Zamanında ben kendi mağazasından almıştım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı