Bugün Hepsiburada üzerinden Redmi 10C aldım. İlk başta sorun yoktu. Ama şimdi (ilk gün telefonla) şarj biraz hızlı gitmeye başladı. Sonradan düzelir mi?
Bi pubg girdim ondan sonra böyle oldu onun dışında insta cr minik oyunlar falan telefon yeni diye olma ihtimali var mı bu şekilde bataryanın biraz devrik cümle oldu kusura bakmayınNe tarz programlar kullanıyorsunuz? Oyunlarda hızlı bitmesi normal. Aynı telefonu kullanıyorum. Rahatlıkla 1 günü çıkarıyor. Tabi kullanım şartlarına bağlı değişir. Ayrıca keşke farklı telefon seçseydiniz. Sorsaydınız yardımcı olurduk. Çünkü alınabilecek bir telefon değil. Hatta farklı marka telefon seçmenizde yarar var.
Bir PUBG girdim ondan sonra böyle oldu onun dışında Instagram cr minik oyunlar falan telefon yeni diye olma ihtimali var mı bu şekilde bataryanın biraz devrik cümle oldu kusura bakmayın.
Hocam şuan dark modda Subway surfers oynadım 10 dk da falan 1 gitti ama Google'dan baktım batarya yeni olunca oluyormuşHocam PUBG girdiniz ancak ne kadrr süre oynadınız kaçtan kaça indi? Detaylı anlatırsanız yardımcı olmaya çalışayım. Ayrıca PUBG her telefonda genel anlamda hızlı bitirir bataryayı. Bu telefon zaten giriş bir segment telefonu. PUBG o yüzden pek uygun değil. Kaldı ki bende ekran sorunu yaşıyorum. Bazen donma gibi sorunlar. Yakın zamanda da inşallah değiştirmeyi düşünüyorum. Samsung'dan devam.
Hocam şu an Dark modda subway surfers oynadım 10 dk da falan 1 gitti ama Google'dan baktım batarya yeni olunca oluyormuş.
Yeni telefonum Redmi 10C alali 2 gün oldu Instagram'dayken. Şarj 8dk de 1 azaliyor sizce iyi mi kaç saat gider?
Kusura bakmayın hocam hepsiburada üzerinden aldım ambalaj falan vardı dışında ama tedirgin oluyor insanGayet normal. Yeni konu açmışsınız hocam herhalde kafanıza takıldı bu olay. Kaç saat gider olayına da gelirsek 10 saati rahatlıkla çıkarıyor bu durumda. Zaten benim kullanırken 1 gün yettiği de oluyor. Kullanıma bağlı. Biraz yoğun kullanırsanız yarım günü rahatlıkla çıkarır.
Kusura bakmayın hocam Hepsiburada üzerinden aldım ambalaj falan vardı dışında ama tedirgin oluyor insan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.