İçinde önemli veriniz yok olarak kabul edeceğim. Temizle yerine girip format data>yes yapın daha sonra telefonu recovery modunda yeniden başlatın.
İçinde önemli veriniz yok olarak kabul edeceğim. Temizle yerine girip format data>yes yapın daha sonra telefonu recovery modunda yeniden başlatın.
Sıfırlamasam çok daha iyi olur.
Data klasörüne girip Media adında klasör oluşturup recovery tekrar başlatın.
Data klasörüne girip Media adında klasör oluşturup recovery tekrar başlatın.
Daha fazla seçeneğine basın oradan da dosya yöneticisine girin orada data isimli bir klasör olacak onun içine Media isimli bir klasör oluşturun. Arkadaşımız böyle demek istedi.
@Pencere bakıcısı hocam TWRP de klasör oluştirabiliyor muyduk ben denk gelmedim.
Daha fazla seçeneğine basın oradan da dosya yöneticisine girin orada data isimli bir klasör olacak onun içine Media isimli bir klasör oluşturun. Arkadaşımız böyle demek istedi.
@Pencere bakıcısı hocam TWRP de klasör oluştirabiliyor muyduk ben denk gelmedim.
Hocam klasöre girdim ama dosya oluşturamıyorum.
Hocam ben oluşturamadım.
TWRP standart olarak geliyor OrangeFox gelmiyor.
üç nokta yokTWRP standart olarak geliyor OrangeFox gelmiyor.
Yukarıda üç noktaya bas.
'Redmi 9T'ye PixelExperience nasıl kurulur?' konusundaki mesaj Çözüldü: Redmi 9T'ye PixelExperience nasıl kurulur?Terminal aç kopyala taşı CHMOD755 chmod sil ve yeniden adladır seçenekleri var
üç nokta yok
cd /path/to/data daha sonra mkdir /media kodlarını girin sonrq da TWRP'yi yeniden başlatın.Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.