Custom ROM Redmi 8A için en hafif ve en sade ROM önerisi

Hocam Bulgaristan ROM var mı ki? 😮

Ah... Pardon birden fazla konuya cevap verirken biraz karıştı kusura bakmayın. Düzelttim.

Bulgaristan'ı sizin için değil Linux dağıtımında paketlerin yüklemesi için yedek ülkeler seçebiliyorsunuz. Başka bir konuda bunu konuşurken bende oradan buraya atlamışım arka arkaya cevap yazarken. 😅

Ah... Pardon birden fazla konuya cevap verirken biraz karıştı kusura bakmayın. Düzelttim.

Bulgaristan'ı sizin için değil Linux dağıtımında paketlerin yüklemesi için yedek ulkeler seçebiliyorsunuz. Bende oradan buraya atlamışım arka arkaya cevap yazarken. 😅
Tamamdır hocam 😃 Bu arada şuan 12.5 sürümüne geçtim sorun gözükmüyor. YouTube, Gmail, Chrome, Google gibi şeyleri kaldırmayı deneyeceğim. Onlar yerine modlu bir YouTube, Outlook ve Edge kullanacağım.

Paranoid Android varmış bu telefon için vay be benim redmi Note 7'de yok. CAF tabanlı olduğu için AOSP'a göre biraz daha performanslıdır.

Paranoid Android varmış bu telefon için vay be benim redmi Note 7'de yok. CAF tabanlı olduğu için AOSP'a göre biraz daha performanslıdır.
Hocam çok göz yorucu geliyor, özellikle o bildirim çubuğundaki işlevler çok büyük gibi duruyor. Önerdiğiniz bir saf Android 7 gibi birşey var mı?

Android 7 romu olmaz ki güncel telefonlara. Bu telefon için en düşük MIUI sürümünün EU romunu kurup deneyebilirsin.
Yok hocam o anlamda değil, ona benzer görünüşlü. Biliyorsunuzdur daha siyah tema desteği gelmemiş telefonların arayüzünü, daha retro gibi.

Tamamdır hocam 😃 bu arada şu an 12.5 sürümüne geçtim sorun gözükmüyor. YouTube, Gmail, Chrome, Google gibi şeyleri kaldırmayı deneyeceğim. Onlar yerine modlu bir YouTube, Outlook ve Edge kullanacağım.

Edge yerine Firefox veya Brave YouTube yerine de newpipe X sponsorblock kullanın.

Hatta iki önerim daha var.
-

Hocam silmeye çalıştım ancak brick oldu ve bir şekilde MiFlashtan dosyaları kurtardım. Bir şekilde uygulamaları gizleyip dondurabilir miyim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı