Ah... Pardon birden fazla konuya cevap verirken biraz karıştı kusura bakmayın. Düzelttim.
Bulgaristan'ı sizin için değil Linux dağıtımında paketlerin yüklemesi için yedek ülkeler seçebiliyorsunuz. Başka bir konuda bunu konuşurken bende oradan buraya atlamışım arka arkaya cevap yazarken.
Ah... Pardon birden fazla konuya cevap verirken biraz karıştı kusura bakmayın. Düzelttim.
Bulgaristan'ı sizin için değil Linux dağıtımında paketlerin yüklemesi için yedek ulkeler seçebiliyorsunuz. Bende oradan buraya atlamışım arka arkaya cevap yazarken.
Tamamdır hocam Bu arada şuan 12.5 sürümüne geçtim sorun gözükmüyor. YouTube, Gmail, Chrome, Google gibi şeyleri kaldırmayı deneyeceğim. Onlar yerine modlu bir YouTube, Outlook ve Edge kullanacağım.
Hi. I wanted to share with you this guide so you can flash newer Retrofit Dynamic Partitions on Redmi 7A/8A/8 devices. These kind of ROM's can be found on SDM Mi439 Telegram group as well. Here are the instructions. You will also need to use...
Hi. I wanted to share with you this guide so you can flash newer Retrofit Dynamic Partitions on Redmi 7A/8A/8 devices. These kind of ROM's can be found on SDM Mi439 Telegram group as well. Here are the instructions. You will also need to use...
Tamamdır hocam bu arada şu an 12.5 sürümüne geçtim sorun gözükmüyor. YouTube, Gmail, Chrome, Google gibi şeyleri kaldırmayı deneyeceğim. Onlar yerine modlu bir YouTube, Outlook ve Edge kullanacağım.