Myhtical Centipat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2024 #1 Bu cihazı ilk aldigimda sıkıntısız her PC'de gözüküyordu. Şu anda MIUI 12.5'da ve orijinal kablo dışında bir kablo kullanıyorum. Herhangi PC'de denedigimde aygıt yöneticisinde bile çıkmıyor. Sıkıntısı ne olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2024
Bu cihazı ilk aldigimda sıkıntısız her PC'de gözüküyordu. Şu anda MIUI 12.5'da ve orijinal kablo dışında bir kablo kullanıyorum. Herhangi PC'de denedigimde aygıt yöneticisinde bile çıkmıyor. Sıkıntısı ne olabilir?
6 649338 Decipat Katılım 11 Nisan 2023 Mesajlar 1.473 Makaleler 4 Çözümler 1 5 Mayıs 2024 #11 Einstein dedi: Emin misin hocam USB tethering ayarını atar mısın? Genişletmek için tıkla... Adını getiremediğim olay aynen bu. Myhtical dedi: Açık. Zaten açık oluyor o. Root atmadan önce resetleyeceğim resetledikten sonra denesem duzelir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Düzelebilir fakat resetlemeyle alakası olmadığını düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Emin misin hocam USB tethering ayarını atar mısın? Genişletmek için tıkla... Adını getiremediğim olay aynen bu. Myhtical dedi: Açık. Zaten açık oluyor o. Root atmadan önce resetleyeceğim resetledikten sonra denesem duzelir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Düzelebilir fakat resetlemeyle alakası olmadığını düşünüyorum.
KS KS Myhtical Centipat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2024 #12 649338 dedi: Adını getiremediğim olay aynen bu. Düzelebilir fakat resetlemeyle alakası olmadığını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hmmm. Çözersem yazarım buraya. Artı 0 Eksi
649338 dedi: Adını getiremediğim olay aynen bu. Düzelebilir fakat resetlemeyle alakası olmadığını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hmmm. Çözersem yazarım buraya.