Redmi 8A Xioami Flash Tool ile Sistem Yüklenilebilir mi?

Jack İşte

Kilopat
Makaleler
5
Yer
İstanbul, Avcılar
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Bilgisayar: Asus GTX 1060 6 GB Dual White GPU, Intel i7 3770s CPU, Gigabyte 240 GB SSD, H61M-K mainboard, Corsair 550W PSU, 500+500 5200+7200 RPM HDD

Ekipmanlarım: Havit GK52 Mikrofon, MS1002 Mouse, Blic T60 Klavye, Fuxi H3 Kulaklık

Telefon: S8 (dreamlte) & Redmi Note 9 (merlinx)
Meslek
Öğrenci
Hocalar merhaba şu an olduğum sistemde çok kasıyor ve çok önbelleği oluyor. Bir tane uygulama vardı Xiaomi'nin flash tool mu ne diye. Onunla yeni sistem yükleyebilir miyim? Not: OEM kilidi falan kapalı. @Umut Nas @364809

Son düzenleyen: Moderatör:
Stok ROM yüklemesi yapabilirsiniz elbette costum ROM için genelde costum recovery kullanılır.
Her şeyden önce OEM kilidini açmalısınız.

Stok ROM yüklemesi yapabilirsiniz elbette costum ROM için genelde costum recovery kullanılır.
Her şeyden önce OEM kilidini açmalısınız.
Hocam açamıyorum. İnternetim yok. Hiç bir şekilde olmaz mı bu programla?

Hocam açamıyorum. İnternetim yok. Hiçbir şekilde olmaz mı bu programla?

Fastboot harici ROM yüklemek için edl moda girmeniz lazım. Bypass edilmiş auth olmadığı içinde edl üzerinden ROM yükleyemezsin. Tek çıkış Fastboot üzerinde geçiyor ama kilitli ise veri transferi gerçekleştiremezsin.

Fastboot harici ROM yüklemek için edl moda girmeniz lazım. Bypass edilmiş auth olmadığı içinde edl üzerinden ROM yükleyemezsin. Tek çıkış Fastboot üzerinde geçiyor ama kilitli ise veri transferi gerçekleştiremezsin.
Hocam az araştırdım EDL Mod varsa OEM açabiliyormuşuz galiba. Benim telefonumda EDL mod yok değil mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı