Redmi 9 SIM görmüyor

Rtx 4090 FE

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
monster abra a5 17.4.4
3060 105W
i7 11800H
32 gb çift kanal ram
1 tb samsung m.2 nvme ssd
1b kioxia excaria pro
Dün sıkıntı yoktu bugün SIM görmüyor. Şu an Vodafone kullanıyorum. Annemin telefonuna takınca çalışıyor annemin Türk Telekom simini bana takınca çalışıyor ama Vodafone simi benim telefona takınca simi hiç görmüyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-01-17-01-38-03-971-edit_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-01-17-01-38-03-971-edit_com.android.chrome.jpg
    17,3 KB · Görüntüleme: 119
Uçak moduna alıp telefonu yeniden başlatın. Açılınca uçak modunu kapatın.

Ayarlar, sıfırlama seçenellerinden ağ ayarlarını sıfırla deyin (kayıtlı wifiler de unutulur şifreleri tekrar girmeniz gerekir.)

Bunlar dışında kullanıcı tarafında maalesef yapılacak pek bir şey yok. Hani Redmi olmasına bağlarız falan ama telefoncuda çalıştığım bir dönemde bu sorunla gelen iphone bile vardı. En son servise veriyorduk. Mantıksız çünkü simde sorun yok, imeide sorun yok, cihazın sim slotunda sorun yok. Resmen telefon o simi istemiyor gibi bir şey.

Uçak moduna alıp telefonu yeniden başlatın. Açılınca uçak modunu kapatın.

Ayarlar, sıfırlama seçenellerinden ağ ayarlarını sıfırla deyin (kayıtlı Wi-Fi'ler de unutulur şifreleri tekrar girmeniz gerekir.)

Bunlar dışında kullanıcı tarafında maalesef yapılacak pek bir şey yok. Hani Redmi olmasına bağlarız falan ama telefoncuda çalıştığım bir dönemde bu sorunla gelen iPhone bile vardı. En son servise veriyorduk. Mantıksız çünkü simde sorun yok, IMEI'de sorun yok, cihazın SIM slotunda sorun yok. Resmen telefon o simi istemiyor gibi bir şey.

Yok hocam gene de düzelmiyor tuşlu telefona geçtim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı