Bugüne kadar değişen bir şey olmadı.
Bu telefona defalarca custom ROM atmayı denedim ve hepsinde error 1 hatası alıp stock ROM'a geri döndüm ve size katılıyorum. Bu telefonla ROM ile ilgili yapılabilecek en iyi şey MIUI 12.5.4 Global ROM/12.5.3 Endonezya ROM kurmak.Telefonunuza ellemenizi önermem. Donanımı itibariyle yapabileceği şeyler maalesef kısıtlı. Ayrıca işlemcisi nedeniyle de brick olma ihtimali yüksek, unbrick yapılabiliyor tabii ama vereceğiniz emeğin hakkını vereceğini düşünmüyorum ve kullanan kullanıcılardan da benzer yorumları duymanız çok olası.
Cihazın kas gücü ve özellikleri ortada hocam, eşekten at performansı beklemekten farksız uğraşmak. MIUI mesajlaşma uygulamaları vs. dışında uğraşmaya değmez.Bu telefona defalarca custom ROM atmayı denedim ve hepsinde error 1 hatası alıp stock ROM'a geri döndüm ve size katılıyorum. Bu telefonla ROM ile ilgili yapılabilecek en iyi şey MIUI 12.5.4 Global ROM/12.5.3 Endonezya ROM kurmak.
Önce MI Unlock ile bl kilidini açın, bütün verileriniz silinecektir.Rehber: Mi Flash ile Stock ROM kurma
Selam, Bugün Mi Flash ile stock ROM nasıl kurulur onu gosterecegim. Adim 1: Telefondan USB hata ayiklamayi acin. Adim 2: Mi Flash uygulamasini indirin. https://www.technopat.net/sosyal/indir/mi-flash.544/ Adim 3: Uygulamayı çalıştırın. Sizden acilista suruculeri indirmenizi isteyecek...www.technopat.net
Bu telefona defalarca Custom ROM atmayı denedim ve hepsinde error 1 hatası alıp stock ROM'a geri döndüm ve size katılıyorum. Bu telefonla ROM ile ilgili yapılabilecek en iyi şey MIUI 12.5.4 global ROM/12.5.3 Endonezya ROM kurmak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.