Redmi 9T hafif ve işlevli ROM tavsiyesi

Qeenross

Hectopat
Daha fazla  
Telefonun gündelik performansı hoşuma gitmiyor. MIUI'den daha hafif ve işlevli ROM'lar bakıyorum. Yardımcı olabilecek var mı?

Maalesef telefonun kronik problemli bir telefon.

- Kendi kendine uygulama açma sorunu.
- Isınma sorunu
- Donma kasma sorunu
- Arayüzde yavaşlamalar sorunu

Gibi problemler muhtemelen yaşıyorsundur.

@Umut Nas

Bende o telefonu kullanmıştım illalah gelmişti artık sattım o telefonu, ROM olarak Avukat Güven Kurtul yardımcı olacaktır.

- Isınma sorunu
- Donma kasma sorunu
- Arayüzde yavaşlamalar sorunu

@Umut Nas

Bende o telefonu kullanmıştım illalah gelmişti artık sattım o telefonu, ROM olarak Avukat Güven Kurtul yardımcı olacaktır.

Benim annemde ve babamda var kapandımı bir daha açılmıyor açılsada haftalar belki de ay geçiyor şarj olurkende alev oluyor telefon çözümü var mı acaba?

Benim annemde ve babamda var kapandımı bir daha açılmıyor açılsada haftalar belki de ay geçiyor şarj olurkende alev oluyor telefon çözümü var mı acaba?
Hocam işte o telefon problemli. Entegre sıkıntılı diye youtube shortslarda duymuştum. Gerçekten sıkıntı telefon satın derim işinizden olursunuz. Kapanıyor geri açılmıyor.

Konu şimdi bu değil, yeni konu açarsınız detaylı yardımcı olurum. Fakat ROM kurmayı deneyebilirsiniz..

Herhangi bir ROM önerisi olan var mı ben PixelExperience düşünüyordum.

- Isınma sorunu.
- Donma kasma sorunu.
- Arayüzde yavaşlamalar sorunu.

@Umut Nas

Bende o telefonu kullanmıştım illalah gelmişti artık sattım o telefonu, ROM olarak avukat güven kurtul yardımcı olacaktır.

İlk sorun hiç olmadı telefon ısınıyor arayüzde hafif takılmalar başladı donma kasma hafif var.

@Umut Nas hocam önerebileceğiniz bir Custom ROM var mı telefona kurabileceğim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı