Hata falan mı veriyor?TWRP'ye dosya sürükleyemiyorum. ROM dosyasını atmam gerekiyor. Format data yaptım yine atılmıyor.
Juice olarak gözüküyor ve internal Storage boş.
Hata vermiyor bir süre bekletiyor sonra windows error sesi veriyor. Hiç bir şekilde atamıyorum ayrıcaHata falan mı veriyor?
Cihaz sürücülerini kurduğunuzdan emin misiniz?Hata vermiyor bir süre bekletiyor sonra windows error sesi veriyor. Hiç bir şekilde atamıyorum ayrıca
Unable to decrypt FBE device diye bir hata var.
Başka ne kurmam gerekiyor erişebiliyorum pcden ama internal storageye birşey atılmıyor. Ayrıca repair system file ile düzeltilebiliniyormuş denedim ama olmadı.Cihaz sürücülerini kurduğunuzdan emin misiniz?
Şuan ne yaptığımı anlamadan Backup alınca dosyalara erişebildim. Nasıl yaptım bilmiyorumCihaz sürücülerini kurduğunuzdan emin misiniz?
Yaptım. Şuan sizin diğer konuda verdiğiniz romu kurmaya çalışırken This package is for device : m52xq; this device is juice. hatası alıyorum.Format data yes yaptınız mı?
Yaptım. Şu an sizin diğer konuda verdiğiniz ROM'u kurmaya çalışırken this package is for device: M52xq; this device is juice. Hatası alıyorum.
Hocam bu ROM'u buldum olur mu? YouTube
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.