Redmi 9T telefon şarj olmuyor

Clexarr

Centipat
Daha fazla  
Yemin ederim ki bu Redmi 9T pişmanlıktır ya ciddiyim. Şarj oluyordu e zaten yavaş şarj oluyordu. Masada sarjdayken tık dedi birden şarj olmayı kesti bidahada şarj olmadı MIUI sürümü en son sürüm 13.0.2 gibi bir şeydi 2. el zaten bıktım yaptıkları bir telefonda sağlam olmuyor.

Yemin ederim ki bu Redmi 9T pişmanlıktır ya ciddiyim. Şarj oluyordu e zaten yavaş şarj oluyordu. Masada sarjdayken tık dedi birden şarj olmayı kesti bidahada şarj olmadı MIUI sürümü en son sürüm 13.0.2 gibi bir şeydi 2. el zaten bıktım yaptıkları bir telefonda sağlam olmuyor.

Sorununuza çözüm mü arıyorsunuz yoksa marka mı karalıyorsunuz? 2.el aldığınız telefonda problem çıktı diye direk markayı kötülemek saçma.

Redmi'nin T, C ve A serilerinde bu problem zaten çok büyük. 9T'de genelde aynı yerden çıkıyor. Çözümü basit ve makul miktarda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı