Redmi 9T'ye nasıl ROM atılır?

Barisdkmn

Kilopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 11400f
Rx 6600
Meslek
Öğrenci
Redmi 9tye sahibim ve son güncellemeler ile birlikte telefon çok kasmaya başladı. Forumda vb pixel ROM yüklendiğini gördüm fakat konuyla ilgili hiç bilgim yok. Mesela telefona ROM atsam garantisi gider mi? Aynı şekilde ROM nasıl atılır, rehber vb var mı? Bildiklerinizi anlatırsanız ve ROM önerisinde bulunursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Redmi 9tye sahibim ve son güncellemeler ile birlikte telefon çok kasmaya başladı. Forumda vb pixel ROM yüklendiğini gördüm fakat konuyla ilgili hiç bilgim yok. Mesela telefona ROM atsam garantisi gider mi? Aynı şekilde ROM nasıl atılır, rehber vb var mı? Bildiklerinizi anlatırsanız ve ROM önerisinde bulunursanız sevinirim.

Telefona Custom yüklendiği zaman garanti gider eğer garanti sizin için önemi yoksa pixel ROM önerilim. Uyarı telefonun Bootloader kilidini açmak gerekiyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Üstadım bir ROM attın mı? Ben de aynı şeyi arıyorum hiç anlamam ROM'dan ama hızlansın istiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı