Redmi AirDots Alınır Mı ?

78501

Kilopat
Makaleler
5
Merhabalar. Kablo karmaşasından bıktığım için kablosuz kulaklık arayışına girdim. Genelde bass ağırlıklı müzikler dinliyorum. Bu sebeple aslında kararsız kalıyorum. Fiyatına göre ürün nasıldır? Kullananlar yorumlarını belirtebilir mi? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
3 gün önce aldım. Eğer bass ağırlıklı müzik dinliyorsan kesinlikle alma. Ben daha çok tiz sevdiğimden rahatsızlık duymadım ama bass seven biri memnun kalmaz.

Ya sipariş vermemek için kendimi zor tutuyorum. Yok böyle bir kararsızlık. JBL on ear kullanamamıştım kafamı sıktı ve kulaklarımı acıtıyor bazen ama kullanan herkesin memnun olduğu şu over ear mı yoksa airdots mu kafayı yiyeceğim!

Ya sipariş vermemek için kendimi zor tutuyorum. Yok böyle bir kararsızlık. JBL on ear kullanamamıştım kafamı sıktı ve kulaklarımı acıtıyor bazen ama kullanan herkesin memnun olduğu şu over ear mı yoksa airdots mu kafayı yiyeceğim!

Ürün çok hoşuma gitti, fakat dışarda kafamda bu takılı gezmek rahatsız eder beni :)

Ürün çok hoşuma gitti, fakat dışarda kafamda bu takılı gezmek rahatsız eder beni :)
Ya sormayın. Ben kimseyi umursamam takarım sorun yok ama sporda nasıl olur onu düşünüyorum. On ear sporda sorun olmuyor. Terlesem de pedleri siliyorum bir sorun olmadı yani. JBL 450 ve 500 var evde ikisi de yakın performansta ama 500 yani daha pahalı olan daha rahat. Ama tövbe ettim on ear almam over ear alırım. Buna rastgeldim forum sıcak fırsatlarda, 350TL'den düşmüş 200'e. 84 yorumda 72 tane 5 yıldız var ve 4.8 puanı. İnceleme okudum teknoblog'dan ve öneriliyor. Ama işte kulakiçi mi alsam diyorum -_- Muhtemelen ses kalitesi aynı fiyattaki kulakiçi kulaklıkların içinden geçer gibime geliyor. Bilemedim oofof.

Ya sormayın. Ben kimseyi umursamam takarım sorun yok ama sporda nasıl olur onu düşünüyorum. On ear sporda sorun olmuyor. Terlesem de pedleri siliyorum bir sorun olmadı yani. JBL 450 ve 500 var evde ikisi de yakın performansta ama 500 yani daha pahalı olan daha rahat. Ama tövbe ettim on ear almam over ear alırım. Buna rastgeldim forum sıcak fırsatlarda, 350TL'den düşmüş 200'e. 84 yorumda 72 tane 5 yıldız var ve 4.8 puanı. İnceleme okudum teknoblog'dan ve öneriliyor. Ama işte kulakiçi mi alsam diyorum -_- Muhtemelen ses kalitesi aynı fiyattaki kulakiçi kulaklıkların içinden geçer gibime geliyor. Bilemedim oofof.
Kulakiçi başka kulaklığınız varsa sporda onu kullanırsınız. Bence güzel kulaklık gibi duruyor. Dediğim gibi bu tarz kulaklıklardan rahatsız olmasaydım kesinlikle alırdım.

Alınır ama Airdots'dan bass beklentiniz olmasın. Bu sadece kablodan kurtarıyor. Nokta kadar bişey sonuçta.
Size şu tarz bi kulaklık lazım sanırım:
Elimde zaten bass seviyesinden memnun olduğum bir kulaklığım mevcut. Önerileriniz için teşekkür ederim. O zaman kablosuz kulaklık arayışını erteliyorum :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı