Redmi Airdots S alınır mı?

9 aydır kullanıyorum memnunum. Kız arkadaşım ve kardeşim de aldı tavsiyem ile onlar da memnun. Ama çakması da var güvenilir satıcılardan alın.

Ayrıca S modeli daha güncel bir model benim kullandığıma göre daha da iyi. Oyun desteği vs var.

9 Aydır kullanıyorum memnunum. Kız arkadaşım ve kardeşim de aldı tavsiyem ile onlar da memnun. Ama çakması da var güvenilir satıcılardan alın.

Ayrıca S modeli daha güncel bir model benim kullandığıma göre daha da iyi. Oyun desteği vs var.

Hocam Trendyol'dan almayı düşünüyorum. Orijinal satıcısı Mi Home yazıyor. Yorumlarda iyi genellikle.
S olanının ne farkı var bilmiyorum ama diğeri var yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Şarjı 2-3 saat gidiyor. Sesi gayet kaliteli.

Ses kalitesi kötü diyenler var. Müzik dinlerken özellikle.

S olan model ile normal olanının arasın da nasıl farklar var bilmiyorum. Normal olan modeli 6-7 ay civarın da kullanıyorum. Malzeme kalitesi iyi değil ama sesi gayet iyi

Izledigim videolardan anladigim kadariyla S olanin farki oyun modu olmasi. Ayrica, S olmayan versiyonda sag ve sol kulakliklar ayri ayri telefona tanitiliyormus. S olan versiyonda biri baglaninca digeri de otomatik olarak bagliyor.

Gectigimiz gunler a101 de uygun fiyata buldum ben de aldim S olan versiyondan. Dusundugumden daha iyi bir urun. Spor yaparken falan hic cikmiyor. Gayet memnunum. Hepsiburada`da ayni fiyata bulabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı