Redmi Note 10 64 GB vs Oppo A55 128 GB

Emrewwes

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Kardeşime telefon alacağız seçenek sadece bu 2'si başka telefon önermezseniz sevinirim. Hangisini almalıyız? Ben Xiaomi kullanicisi olarak Note 10 64/4 diyorum ama Oppo 128 GB/4 Oppo'da kullanmıştım ama emin değilim. Değerli görüşlerinizi aktarırsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Kardeşime telefon alacağız seçenek sadece bu 2'si başka telefon önermezseniz sevinirim. Hangisini almalıyız? Ben Xiaomi kullanicisi olarak Note 10 64/4 diyorum ama Oppo 128 GB/4 Oppo'da kullanmıştım ama emin değilim. Değerli görüşlerinizi aktarırsanız sevinirim.

Oppo kullanıyorum ve memnun değilim. Hiç Xiaomi kullanmadım ona bir şey diyemeyeceğim. Şu anda Oppo telefonda yazılım hatasından dolayı kamera kasıyor bir süre kullandıktan sonra menude uygulamalar arasinda gezerken kasma donma yapabiliyor. Bu sorun benim Oppo da mı var sadece bilmiyorum ama 2 tane Oppo telefon kullandım 2sindede yaşadım bu sorunu.(Oppo A52)

Bütçe nedir ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı