Redmi Note 10 ekran kırılması

Dün telefonum yere düştü ve ekranın yarısı beyaz oldu. Telefonun dışında fiziksel herhangi bir zarar yok. Sorunum şu ki telefonun ekranına biraz bastırınca uzun bir çizgi geri geliyor görseller ektedir. Herhngi bir şekilde ekranın kurtulma şansı var mıdır yoksa Full yeni ekran taktırmalı mıyız?

Dosya Ekleri

• IMG_20220901_123451.jpg
    IMG_20220901_123451.jpg
    138,2 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_20220901_123317.jpg
    IMG_20220901_123317.jpg
    250,1 KB · Görüntüleme: 54
Dün telefonum yere düştü ve ekranın yarısı beyaz oldu. Telefonun dışında fiziksel herhangi bir zarar yok. Sorunum şu ki telefonun ekranına biraz bastırınca uzun bir çizgi geri geliyor görseller ektedir. Herhngi bir şekilde ekranın kurtulma şansı var mıdır yoksa Full yeni ekran taktırmalı mıyız?
Fiziksel hasar dış ekranda yoksa dış ekranın değişmeye ihtiyacı yok. İç ekranın helvasını da hazırlayın. İç ekran %99 değişmek zorunda.

Maalesef o ekranın değişmesi gerekmekte ancak bazı durumlarda yeniden bir kuvvet uygulanması durumunda panel doğru renkleri verebiliyor (bir kez daha vurun ekrana derim son şans, olmazsa ekran değişimi :( ).

Yok hocam zaten benim sorum bu ekranın geri dönüşü olur muydu?
Şansınızı deneyin bazen kuvvet altında kalma sonrası doğru renk verebiliyor ancak geçici bir çözüm oluyor bu.
(en yakın örnek bir arkadaşımda görmüştüm S7 Edge'sinde kronik olan yeşil çizgi vardı ama telefona yumruk attığında o çizgi birkaç günlüğüne gidiyordu şaka yapmıyorum, çıkınca yine vuruyordu telefona).

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı