@105993 ya hocam bi arkadaş attı kendi telefonuna atmıştı bende böyle bi sıkıntı yaşadı. Acaba normal bi telefoncu tekrardan açabilir mi telefonu sence?
hocam fastboot önce soldaki halde idi daha sonra arkadas uygulama üstünden rom atarken hata oluştu daha sonra telefon ekranında 3-4 tane secenek çıktı onlardan birini seçtikten sonra da sağdaki hale geldi. İşte burdan çıkamıyoruz.
Bl kilidi kapalıysa biraz tuzlu olabilir. Hocam arkadaşınız tam olarak hangi işlemleri yaptı da cihaz bu hale geldi? Ses açma ile güç tuşuna basılı tutup recovery menüsüne girebiliyor musun? Girebiliyorsan wipe data yapıp telefonu yeniden başlat belki açılır. Bl kilidi durumunu öğrenemedik bir türlü. Eğer yukarıdaki işlemler de olmazsa MiToolV2 ile deneyelim. O da olmazsa son olarak fastboot ile atmayı deneriz olacağını pek sanmasam da. En son hiçbiri de olmazsa telefoncu yolu gözüktü maalesef.
hocam fastboot önce soldaki halde idi daha sonra arkadas uygulama üstünden rom atarken hata oluştu daha sonra telefon ekranında 3-4 tane secenek çıktı onlardan birini seçtikten sonra da sağdaki hale geldi. İşte burdan çıkamıyoruz.
Tahminimce Custom ROM diye Stock ROM kurmuş ancak %90 hata olmuş. Daha sonrasında da Ses açma ile güç tuşuna basınca gelen Stock Recovery'e girip saçma sapan şeyler yapmış. Bunun sonucunda cihaz zarar görmüş olabilir. Keşke bilgili birine danışsaydınız.
hocam BI kapalı buyuk ihtimalle. Recovery modunada giremiyorum. Bende biraz araştırdım ve xiomitool v2 i indirdim ordan kilidi açmaya çalıştım gene olmadı. Tahmini bi rakam söyleyebilir misin ?