BL kilitliyse fastboot failed hatasi aliriz flashlarken anlariz simdi.Hocam kac sayfadır soruyorum nasıl bir işlem yapmışlar ben anlayamadım halaBl kapalı diyor ama kapalıyken fastbottan atamazlar, TWRP yüklemek için de açılması lazım zaten. Birkaç fastboot komutu denedim bootloader status için ama olmadı.
 drive.google.com

drive.google.com
				fastboot devices ile bagli mi diye kontrol edipfastboot --disable-verity --disable-verification flash vbmeta vbmeta.imgfastboot flash recovery recovery.imgtelefonda kayıtlı mi hesabım yoktu.Sen rom inince attığım videodaki adımları uygula ama büyük ihtimal kilitli olduğu için olmayacak. Telefonun Mi hesabının şifresini biliyor musun? Biliyorsan Unlock Tool ile bir daha açın.
Ortalik cok karisik bir hal almis.Kilidin açılması için Mi hesabı olması lazım arkadaşın kendi hesabını mı girdi? Sorar mısın bootloader kilidini nasıl açmış?
Yazdiklarimi uygular misiniz?@105993 şimdi telefon fastboot modundan çıkmıyor hiçbi şekilde bu şekilde yazmamı istedi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.