Çözüldü Redmi Note 10 Fastboot modundan çıkmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Jokdeniz

Decapat
Daha fazla  
Telefonum Fastboot modundan çıkmıyor. Kediliğinden açılıp kapanıp Fastboot moduna dönüyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Tahminimce Custom ROM diye Stock ROM kurmuş ancak %90 hata olmuş. Daha sonrasında da Ses açma ile güç tuşuna basınca gelen Stock Recovery'e girip saçma sapan şeyler yapmış. Bunun sonucunda cihaz zarar görmüş olabilir. Keşke bilgili birine danışsaydınız.
hocam bende yanında yoktum recovery e geldiğinde reboota bastım diyo sonra turuncu fast boot a girdi diyo. sonrada baya tuşlarala oynadık.

Hocam rom atarken ne kadar yanlış yapılabilen şeyler varsa hepsini yapmışsınız. Telefon yeniden başlayınca ses açma tuşu + güç tuşu ile recovery açılıyor mu? Telefonun tam adı ne sadece Redmi Note 10 mu? Telefoncu edl moda alıp yetkili hesapla atar da piyasayı hiç bilmiyorum. Bir fastboot rom atmayı deneyelim bari götürmeden önce.

Yaptiginiz tum islemleri aciklayabilir misiniz? bastan en sonra, hangi rom dosyasini indirdiginiz, nasil flashlamaya calistiginiz. Cihazin bootloopa dusmemesi icin once stok rom dosyalarinin icerisinden vbmeta dosyasini bulup flashlamaniz gerekiyordu.

fastboot --disable-verity --disable-verification flash vbmeta vbmeta_dosyaniz.img

Telefonun tam modeli Redmi Note 10 ise aşağıdan stok romu indir. Sonrasında videodaki adımları uygula.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Telefonun tam modeli Redmi Note 10 ise aşağıdan stok romu indir. Sonrasında videodaki adımları uygula.

Bu sekilde cok uzun surer. Cihazda son surum miui mi kuruluymus? Bilginiz var mi?

Bu sekilde cok uzun surer. Cihazda son surum miui mi kuruluymus? Bilginiz var mi?
Hocam kac sayfadır soruyorum nasıl bir işlem yapmışlar ben anlayamadım hala :D Bl kapalı diyor ama kapalıyken fastbottan atamazlar, TWRP yüklemek için de açılması lazım zaten. Birkaç fastboot komutu denedim bootloader status için ama olmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı