Custom ROM Redmi Note 10 Hybrid ROM yüklenmiyor

BlackoutT

Centipat
Redmi Note 10 cihazıma Fastboot üzerinden EU hybrid ROM yüklemek istedim. Yükleme tamamlandı ancak telefon açılmadı sürekli MIUI logosunada kalıyordu 3 defa denedim olmadı son denememde TWRP'ye attı olmayınca tekrar global ROM attım nasıl yapabilirim?

Redmi Note 10 cihazıma Fastboot üzerinden EU hybrid ROM yüklemek istedim. Yükleme tamamlandı ancak telefon açılmadı sürekli MIUI logosunada kalıyordu 3 defa denedim olmadı son denememde TWRP'ye attı olmayınca tekrar global ROM attım nasıl yapabilirim?

Fastboot olarak değil de TWRP üzerinden flash layarak kurmayı denedin mi acaba?

Hayır denemedim Fastboot daha kolay geldiği için onu denedim TWRP birkaç kez denedim beceremedim.
Hocam birde isterseniz twrp ile deneyin şuan twrp kurulu sanırım zaten orda wipe seçeneğine girin dalvik,system,data,cache yi silin hocam tikleyin ve kaydırın

Hocam birde isterseniz twrp ile deneyin şuan twrp kurulu sanırım zaten orda wipe seçeneğine girin dalvik,system,data,cache yi silin hocam tikleyin ve kaydırın
Daha sonra yüklemiş olduğunuz yazılımı flaş ile vs twrp de install yerine girip flaşınızı yada rom dosyasını bulup flaşlayın

Hocam bir de isterseniz TWRP ile deneyin şu an TWRP kurulu sanırım zaten orada wipe seçeneğine girin dalvik, System, data, cache yi silin hocam tikleyin ve kaydırın.

Daha sonra yüklemiş olduğunuz yazılımı flash ile vs TWRP de install yerine girip flaşınızı ya da ROM dosyasını bulup flaşlayın.

Tamamdır teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı