Minecraft Tek oyunculuda oyun sürekli takılıyor

Hxrea

Centipat
Daha fazla  
Tek oyunculu girdiğimde oynanılmıyor. Server'larda böyle bir şey yok, sadece tek oyunculuda var. Yüklenmelerden mi kaynaklı bilmiyorum ama geçmiyor.

Tek oyunculu girdiğimde oynanılmıyor. Server'larda böyle bir şey yok, sadece tek oyunculuda var. Yüklenmelerden mi kaynaklı bilmiyorum ama geçmiyor.

Birinde ana bilgisayar sensin diğerinde ana bilgisayar server. Haritayı renderlarken senin bilgisayarına yük biner.

@Burak Karabal tamam da bilgisayarım kötü değil ki? Aralıksız takılması normal mi? Ortalama bir sisteme sahibim.

Özellikleri nedir? Sürekli sürekli takılıyorsa durum farklı olabilir. Çoğunlukla tender aldığı alanda kasmaması lazım. Belirli bir sınırı geçince o alanı yüklemeye çalışırken drop girer çoğunlukla. Optimize için herhangi bir eklentin var mı?

@Burak Karabal i7-12700H, RTX 4060, 16 GB RAM. OptiFine kullanıyorum, kasmak bir kenara direkt takılıyor oynamak mümkün değil. Yüklemeden kaynaklı diyelim de bu yükleme bitmedi mi ne kadar sürüyor?

@Burak Karabal i7-12700H, RTX 4060, 16 GB RAM. OptiFine kullanıyorum, kasmak bir kenara direkt takılıyor oynamak mümkün değil. Yüklemeden kaynaklı diyelim de bu yükleme bitmedi mi ne kadar sürüyor?

Yükleme ile alakalı değil yüksek ihtimalle. O kadar takılma dediğiniz gibi normal değil. Peki düşük ihtimal ama yine de sorayım NVIDIA ekran kartının devrede olduğundan emin misiniz?

@Burak Karabal Yükleme ile alakası olmasa genel olarak sorun olurdu hocam. Bence yüklemeyle alakalı ancak bu yükleme sorunu nasıl çözülür onu bilemiyorum. Evet devrede, MUX açık direkt.

@Burak Karabal yükleme ile alakası olmasa genel olarak sorun olurdu hocam. Bence yüklemeyle alakalı ancak bu yükleme sorunu nasıl çözülür onu bilemiyorum. Evet devrede, MUX açık direkt.

Vallahi hocam düşünüyorum düşünüyorum ne olabilir diye hiç emin olamadım. Yine ihtimal olarak ısınma sorunun varsa olabilir. FPS sınırı koyunca durum ne oluyor? Eski sürümlerde de durum aynı mı? Kusura bakmayın deneme yanılma yapmamız gerekiyor bazen böyle şeyler oluyor birçok nedeni olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı