Redmi Note 10 IMEI gitmeden nasıl güncellenir?

Hocam bir soru daha ben ne yapsam Fastboot telefonu görmüyor driver falan diyorlar ne gerekiyorsa yükledim fakat görmüyor Windows 10 Redmi Note 10 5G

Bu attığınız pro için galiba benimki Redmi Note 10 5G (camellia)
Üstteki mesajda İsmail hocam için link attım. ordan bakabilirsiniz. Ama dediğim gibi eu kurmayın.
1684525009764.png

Bunu kurmanız gerekmekte. Ayrıca EU kuracaksanız bilgileri yedekleyip temiz kurulum yapacaksınız.

Kurucam işte bir türlü görmüyor fastboota
ADB Fastboot driveri kurmazsanız bilgisayar cihazı tanımaz. Setup şeklinde olur. Araştırırsanız bulursunuz. Bulamazsanız bana söyleyin atarım.

Hocam merhaba recorevry ile ROM kurarsam bir veri kaybı olmaz değil mi,
Anlatabilir misiniz?

Hocam merhaba recorevry ile ROM kurarsam bir veri kaybı olmaz değil mi,
Anlatabilir misiniz?
Veri kaybı olmaz, güncelleme ekranı sağ üst köşeden paket dosyasını seç deyip yükleyin. Cihaz IMEI atılmış cihaz mı yoksa TR cihazı mi? TR ise sıkıntı yok yurtdışı ise model ismini verebilir misiniz?

Veri kaybı olmaz, güncelleme ekranı sağ üst köşeden paket dosyasını seç deyip yükleyin. Cihaz IMEI atılmış cihaz mı yoksa TR cihazı mi? TR ise sıkıntı yok yurt dışı ise model ismini verebilir misiniz?

Hocam 2 yıl sonra konunun sahibi geri geldi ve ben 2 yıldır hiçbir şekilde basaramadim cihaz yurt dışı Redmi Note 10 5G camellia 12.5.6.0(rksmıxm) Android 11 bunu nasıl MIUI ve Android sürümünü yükseltebilirim.

Hocam 2 yıl sonra konunun sahibi geri geldi ve ben 2 yıldır hiçbir şekilde basaramadim cihaz yurt dışı Redmi Note 10 5G camellia 12.5.6.0(rksmıxm) Android 11 bunu nasıl MIUI ve Android sürümünü yükseltebilirim.
Çin cihazı olmalı, bootlader kilidi açıksa Mi Flash ile ROM atabilirsiniz ama şahsen ellemek istemezdim. Bootlop sorunları çok fazla, aşırı uğraştırır. Cihazı geri döndürmek saatlerinizi alır.

Hocam telefon Redmi Note 10 Pro sweet IMEI'li ama nasıl bilinmiyor.

Hocam şimdi bu cihaz MIUI 13 ama ben bunu MIUI 14'e yükseltmek istiyorum ve telefonu aktif olarak kullandığım için IMEI sinin gitmemesini istiyorum bazı kaynaklar TWRP ile yaparsam gitmeyeceğini söylüyor ama emin değilim.

Hocam telefon Redmi Note 10 Pro sweet IMEI'li ama nasıl bilinmiyor.

Hocam şimdi bu cihaz MIUI 13 ama ben bunu MIUI 14'e yükseltmek istiyorum ve telefonu aktif olarak kullandığım için IMEI sinin gitmemesini istiyorum bazı kaynaklar TWRP ile yaparsam gitmeyeceğini söylüyor ama emin değilim.
TWRP ile yapılan işlemlerde IMEI uçmaz, en kötü TWRP üzerinden efs yedeği alırsınız ; uçma durumunda install deyip yeniden yüklersiniz.

Hocam Instagram vb iletişim verebilir misiniz?
Yakında telefonu geri alacağım ve deneyeceğim sizinle birlikte yapmak isterim açıkçası.

Tamamdır hocam.

Hocam şimdi aklımdaki birkaç soru daha var.
TWRP'den bu işlemi yapmadan önce bootloader la uğraşmam gerekmiyor değil mi?
Önceden başka bir telefonum S3'e ROM atmıştım oradan deneyimim var.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı