Custom ROM Redmi Note 10 Pro 33W hizli şarj olmuyor

Arastirdigim ve gordugum kadariyla custom romlarda rastlanan bir sorunmus. Buldugum ingilizce cevaplar fazla yeterli gelmedi ve pek anlamadim. Birkac rom denedim ve sanirim oncedende boyleydi, su an icin ise PixelOS kullaniyorum.

Bunu cozmek icin ne yapmam gerekiyor? Yardimci olabilirseniz cok sevinirim, tesekkurler.

Ek: Konu, adaptor ve kablodan bagimsiz.

Hızlı şarj modülü kurarak sorunu çözebilirsiniz ancak adaptör ve kablo orijinal değilse 33'le etmiyor yine. İsterseniz modülü paylaşabilirim bende kullanıyorum aynı cihazı bende de Custom ROM var ancak orijnal adaptör ve kablo yok. Başka markanınkiler ile 20 watt görüyorum en fazla.

Arastirdigim ve gordugum kadariyla Custom ROM'larda rastlanan bir sorunmus. Buldugum İngilizce cevaplar fazla yeterli gelmedi ve pek anlamadim. Birkac ROM denedim ve sanirim önceden de boyleydi, su an icin ise Pixel OS kullanıyorum.

Bunu cozmek icin ne yapmam gerekiyor? Yardimci olabilirseniz cok sevinirim, teşekkürler.

Ek: Konu, adaptor ve kablodan bagimsiz.

Arkadaşımda aynı sorunu yaşıyordu ona sordum ve dedi ki "hızlı şarj var ama gözükmüyor"

Arkadaşımda aynı sorunu yaşıyordu ona sordum ve dedi ki "hızlı şarj var ama gözükmüyor"

Hızlı şarj şart etme hızından anlaşılır hocam, ben watt ölçerli kablo ile denediğimde kimi kabloda 15, kiminde 20 watt gördüm modül ile. Kabloları Samsung telefonlarda denedim, Max45 watt destekleyende 45 gösteriyor 25 destekleyende de 25 watt gösteriyor kablonun sayacı doğru muhtemelen. Arkadaşımda 120 watt adaptörü var xiaomi'nin onunla edince 33 ile oluyor benim telefonda.

Hızlı şarj modülü kurarak sorunu çözebilirsiniz ancak adaptör ve kablo orijinal değilse 33'le etmiyor yine. İsterseniz modülü paylaşabilirim bende kullanıyorum aynı cihazı bende de Custom ROM var ancak orijnal adaptör ve kablo yok. Başka markanınkiler ile 20 watt görüyorum en fazla.
Eger paylasabilirseniz orijinal adaptor ve kablo var, orijinal olmayanda var denemekten mutluluk duyarim. Fakat bi' sorun var, bu magisk, root, modul gibi seyler hakkinda net bir bilgim yok. Eger ufak anlatimli bir rehber ile birlikte kaynak paylasabilirseniz harika olur.

Eger paylasabilirseniz orijinal adaptor ve kablo var, orijinal olmayanda var denemekten mutluluk duyarim. Fakat bi' sorun var, bu Magisk, root, modul gibi seyler hakkinda net bir bilgim yok. Eger ufak anlatimli bir rehber ile birlikte kaynak paylasabilirseniz harika olur.

Ben KernelSU kullanıyorum fakat Magisk'da da çalışıyor modül.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ancak root gizlemeye ihtiyacınız olacak muhtemelen, modül kurulumu Magisk'da Recovery'den dosyayı flashlanarak yapılıyor.

Modül linki bu. İşe yarar mı bilmiyorum ancak Note 9 Pro ve 10 Pro'da işe yarıyordu, ikimizde de project pixel age var. Deneyin, eğer olursa sonrasında root gizleme de yaparsınız olmazsa Root'u kaldırırsınız eğer başka bir şey için ihtiyacınız yoksa. Ama boot.img yedeğini alın root atmadan önce.

Ben KernelSU kullanıyorum fakat Magisk'da da çalışıyor modül.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ancak root gizlemeye ihtiyacınız olacak muhtemelen, modül kurulumu Magisk'da Recovery'den dosyayı flashlanarak yapılıyor.

Modül linki bu. İşe yarar mı bilmiyorum ancak Note 9 Pro ve 10 Pro'da işe yarıyordu, ikimizde de project pixel age var. Deneyin, eğer olursa sonrasında root gizleme de yaparsınız olmazsa Root'u kaldırırsınız eğer başka bir şey için ihtiyacınız yoksa. Ama boot.img yedeğini alın root atmadan önce.

Yardiminiz icin tesekkur ederim, yarin musait oldugumda direkt deneyecegim cozulurse harika olacak. Bilerek mi bilmiyorum ama modul linki icin erisim istiyor bu yuzden erisim istegi attim. Ek olarak kendimde internetten boyle bir modul arastirabilirim sorun olmaz, beynimde isik yaktiniz ^^

Yardiminiz icin tesekkur ederim, yarin musait oldugumda direkt deneyecegim cozulurse harika olacak. Bilerek mi bilmiyorum ama modul linki icin erisim istiyor bu yuzden erisim istegi attim. Ek olarak kendimde internetten boyle bir modul arastirabilirim sorun olmaz, beynimde isik yaktiniz ^^
Dosyayı kendi drive'ıma yüklemiştim hocam herkese açık yapmamışım sanırım, erişim isteğini kabul ettim şimdi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı