Redmi Note 10 Pro alınır mı?

murat112321

Hectopat
Ben günde maksimum 2 saat oyun oynarım. Günlük kullanım ve kamera açısından hoş bir cihaza benziyor. Oyun performansı da fena değil sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben günde maksimum 2 saat oyun oynarım. Günlük kullanım ve kamera açısından hoş bir cihaza benziyor. Oyun performansı da fena değil sanırım.

Mi 11 Lite ya da bütçe yetiyorsa A52 derim ben.

Performans olarak bu bütçedeki SD 720g - 732g kullanan cihazlar neredeyse tamamen aynı zaten.

Bu arkadaşın diğer cihazlardan tek farkı 120Hz olması. Ama "Redmi" markasının yazılım hakkındaki kötü şöhreti cihaza ön yargı ile bakmama sebebiyet vermekte. Bir güncelleme geliyor cihaz bir bakmışsın rezil bir hale gelmiş.

Tavsiyem bütçe yetmiyorsa mi 11 Lite almanızdır, bütçe yetiyorsa A52 almanızdır.

Mi 11 Lite ya da bütçe yetiyorsa A52 derim ben.

Performans olarak bu bütçedeki SD 720g - 732g kullanan cihazlar neredeyse tamamen aynı zaten.

Bu arkadaşın diğer cihazlardan tek farkı 120Hz olması. Ama "Redmi" markasının yazılım hakkındaki kötü şöhreti cihaza ön yargı ile bakmama sebebiyet vermekte. Bir güncelleme geliyor cihaz bir bakmışsın rezil bir hale gelmiş.

Tavsiyem bütçe yetmiyorsa mi 11 Lite almanızdır, bütçe yetiyorsa A52 almanızdır.
O kadar iyi anlatmışsınızki. Öneriniz için çok teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı