Redmi Note 10 Pro Hala Alınır mı?

Benim için eksi yönü çok fazla TR'de satılsa alırdım ama ROM vs. uğraştığım için sürekli IMEI yenilemek ve tek hat kullanılması sıkıntı çünkü ben çift hat kullanıyorum, teşekkür ederim gene de hocam.

Hocam ben o işe girmek istemiyorum, her rom değiştiğinde her güncelleme geldiğinde tekrar imei ile uğraşmak istemiyorum. Bir ikincisi çift hat olarak kullanamıyorsun sanırım imei atılmış cihazı, bu durumda da eksi benim için. Kaldı ki taksit ile alacağım, kaçaklar benim için opsiyon değil
Yakınlık sensörünü iptal edebiliyorsunuz.
Çok sinir bozarsa en son bunu yaparım ama illaki fix, modül bir şey bulunur. Teşekkürler.

Note 11 Pro alma da hocam Note 10 Pro fiyatına göre iyidir üzmez

Konuşurken birkaç defa yüzümle görüşmeyi sonlandırdığım oldu. %1 den daha düşüktür oran. 2 yıla yakındır kullanıyorum telefonu 10 defa anca olmuştur. Bundan önceki telefonumda daha sık yaşadığım bir sorundu onun da görüşme başlayınca yandaki tuştan tuş kilidini kapatarak önüne geçmiştim. Hoparlör ile görüşme yaparken sesimin az geldiğini birkaç farklı kişi belirtti. Nedenini bilmiyorum. Normal görüşmede sorun olmamasına rağmen.

Ben çok şık yaşıyorum. Özellikle konuşurken karşıdaki kişi, 'Alo, alo! Orada mısın?' diye sormaya başlıyor bir de bakıyorum sessize almışım. Bunu kaç kez yaşadım sayamam inanın.

İmei de ne gibi sıkıntılar yaşadın hocam?

İmei de ne gibi sıkıntılar yaşadın hocam?
Bende IMEI yoktu onlar attı ama klona düştü 2 kere hocam o yüzden sürekli uğraş ak yordu sürüm düşür IMEI at bilgiler sıfırlanıyor öğrenciyiz bir sürü belge fotoğraf falan hafıza kartı desteği yok zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…