Redmi Note 10 Pro Hala Alınır mı?

Hocam bende hurda note 4 var. Onun imeisini attırmayı düşünüyordum. Klona düşmez muhtemelen. Telefonu güncelleyince falan imei gidiyor mu? Ahmetmardin'den almayı düşünüyorum.

Hocam bende hurda note 4 var. Onun imeisini attırmayı düşünüyordum. Klona düşmez muhtemelen. Telefonu güncelleyince falan imei gidiyor mu? Ahmetmardin'den almayı düşünüyorum.
Hocam güncelleme ve formatlamada IMEI gitmedi denedim bizzat Facebook Grubu var katılmanı öneririm.

Sana zahmet grubun linkini atar mısın? 6500 tl şuan ahmetmardinde araştırıyorum da bu fiyatlara daha iyisi yok gibi. Telefon nasıl hocam memnun musun? Ön arka kamerası nasıl?
Atarım ama bu forumda her şeye ceza yiyorum sorun olmaz mı ? Oneplus 9 l 2115 modeli bende ki gayet güzel şarj alma hızı bitme si falan (android 11) arka kamera çok beğendim ön kamera da iyi ama efsane diyemem , oyun performansı da gayet iyi .

At 1 dk sonra sil hocam. Burası garip bir forum . koymayınca 1 saat susturuyorlar.

Hocam güncelleme ve formatlamada IMEI gitmedi denedim bizzat Facebook grubu var katılmanı öneririm.

Hocam IMEI gitmesi ve gitmemesi durumu işlemciden işlemciye göre değişir. SD 732 içn güncelleme sonra IMEI gitmez ama modem dosyası kurulmalıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…