Redmi Note 10 Pro MIUI 13 Güncellemesi Nasıl?

mesutmtw

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, yaklaşık 3 hafta önce Xiaomi Redmi Note 10 Pro cihazını aldım. Kutudan açtığımda MIUI 12.5 vardı ama kurulum yapıldığında direkt 13 güncellemesi vardı fakat emin olamadım. Güncellemeyi kuranlar ne gibi değişiklikler oldu? Yazarsa sevinirim batarya veya performans konusunda azalma oluyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
13.0.5 stabil diye duymuştum. Ben de Note 10s var, 13.0.3 sürümü var birkaç haftadır, ondan önce 13.0.2 kullandım uzun süre pek bir değişiklik yok aksine daha çok yazılım hatası, pil sorunları ve ısınma sorunları var. Tavsiyem 12.5'te kalın.

13.0.15 versiyonunu kullanıyorum ekran surem 10 saati buluyor. Gayet guzel tavsiye ederim.

Bana da o gelmiş önce 0.13 vardı şimdi 0.15 geldi öncekine gore daha mi iyi batarya performansi elimdeki cihaz 120 Hz'den dolayi sarjini hızlı bitiriyor daha hızlı birirecekse hiç kurmayacağım

13.0.5 stabil diye duymuştum. Ben de Note 10s var, 13.0.3 sürümü var birkaç haftadır, ondan önce 13.0.2 kullandım uzun süre pek bir değişiklik yok aksine daha çok yazılım hatası, pil sorunları ve ısınma sorunları var. Tav

13.0.5 stabil diye duymuştum. Ben de Note 10s var, 13.0.3 sürümü var birkaç haftadır, ondan önce 13.0.2 kullandım uzun süre pek bir değişiklik yok aksine daha çok yazılım hatası, pil sorunları ve ısınma sorunları var. Tavsiyem 12.5'te kalın.
anladım teşekkür ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı