Redmi Note 10 Pro vs Note 12

• Konuyu başlatan L3wis
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 428

L3wis

Centipat
Daha fazla  
Redmi Note 10 Pro.
Note 12.
Bu iki telefondan hangisi daha iyidir? Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Note 12'de aşağıdaki görseldeki gibi bir şey var, doğru mudur bu?

IMG_20241002_112452.jpg

Ben Note 12 kullanıyorum. 11 Pro ile arasında kalmıştım ama kasası daha şık ve modern olduğu için note 12 tercih ettim ve pişman değilim. Eğer fotoğrafcılık ile uğraşmıyorsan Pro'ya gerek yok ama en kaliteli fotoğrafları sana Pro verir. Ayrıca Note 12'nin ekranı 120hz çok hoş oluyor.

Note 12'nin 50MP kamerası yine de çok iyi.

Ben Note 12 kullanıyorum. 11 Pro ile arasında kalmıştım ama kasası daha şık ve modern olduğu için Note 12 tercih ettim ve pişman değilim. Eğer fotoğrafcılık ile uğraşmıyorsan Pro'ya gerek yok ama en kaliteli fotoğrafları sana Pro verir. Ayrıca Note 12'nin ekranı 120Hz çok hoş oluyor.

Note 12'nin 50MP kamerası yine de çok iyi.

10 Pro'nun kamerası daha iyi ama Note 12 işlemcisi falan daha yüksek hangisini secsem kararsız kaldım.

10 Pro'nun kamerası daha iyi ama Note 12 işlemcisi falan daha yüksek hangisini secsem kararsız kaldım.
Her iki seçenekte de pişman olmazsın. Ama Note 12'nin 120hz AMOLED ekranı ve düz kenarları premium his veriyor.

Her iki seçenekte de pişman olmazsın. Ama Note 12'nin 120hz AMOLED ekranı ve düz kenarları premium his veriyor.
Note 10 Pro'nun özelliklerine şimdi baktım. Onda da 120hz AMOLED ekran varmış. Eğer Note 10 Pro'nun kasasını beğendiysen kesinlikle Pro almanı tavsiye ederim. Çünkü daha iyi özellikleri var.

Redmi Note 10 Pro.
Note 12.
Bu iki telefondan hangisi daha iyidir? Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Note 12'de aşağıdaki görseldeki gibi bir şey var, doğru mudur bu?

Eki Görüntüle 2321032

Ben Note 10 kullanmıştım kırılmasa hala kullanıyordum. Note 10 Pro Redmi serisinin en iyi telefonlarındandır. Eğer bütçen artarsa Note 13 Pro 5 G, Plus'unu önermiyorum çünkü kavisli ekranı var ve MediaTek işlemcisi var ısınma ve batarya tüketimi fazla snapdragona göre. Ya da Redmi Note 14 serisini bekleyebilirsin. Eğer bütçen yoksa 12 Pro 5 g almanı tavsiye ederim oda olmazsa 11 pro plus 5 G. En son seçenek 10 pro. Alırsan üzmez sadece güncelleme almayacak. Oda sıkıntı yaratmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı