Redmi Note 10 Pro vs TCL 20 Pro 5G

Hocam pek eksiği yokta kapanma sorunu yaşayan çok tanıdığım oldu bir de para ailem verdiği için onlar yurt içi istiyor.

Anladım. Yurt dışı olsaydı OnePlus 7T gibi bir cihaz alabilirdiniz. https://www.sahibinden.com/ilan/iki...fonu-modeller-ilk-gunku-gibi-1041595907/detay şu tarz S10'a yine de bir bakın derim. Bunalrın yanıksız olanı bulunabiliyor çünkü. Yine de isterseniz Note 10 Pro alın, TCL'den yedek parça olarak sorun çekebilirsiniz.

Bu arada Redmi alirsaniz MIUI 14'e guncellemeyin. Pil performansi cok kotu oluyor. Hayirli olsun simdiden.

Teşekkürler internette daha hızlandı ve performans arttı diye yorumlar okudum ama Android güncellemesi yapmak mantıklı değil mi şu an alacağım telefon galiba Android 12 fotoğraflarda öyle belki adam güncellemiştir belki eskidir fotoğraflar bilmiyorum ama fotoğraflarda Android 12 ve MIUI 13 gösteriyor güncelleme göstermiyorsa alayım mı?

Teşekkürler internette daha hızlandı ve performans arttı diye yorumlar okudum ama Android güncellemesi yapmak mantıklı değil mi şu an alacağım telefon galiba Android 12 fotoğraflarda öyle belki adam güncellemiştir belki eskidir fotoğraflar bilmiyorum ama fotoğraflarda Android 12 ve MIUI 13 gösteriyor güncelleme göstermiyorsa alayım mı?
Evet hizlaniyor ama pil performansi inanilmaz kotu. Ben MIUI 13 kullaniyorken %70 sarjla 1 gunu cok rahat cikariyordu, MIUI 14'de %100 sarjla bile cikaramiyor 1 gunu. Oyun vs oynamiyorum, ona ragmen. Tek yaptigim WhatsApp, Youtube ve Sosyal'de gezmek. MIUI 14 ise gene alinir ama pili uzebilir. Bazi yollar ile surum dusurulebiliyor ancak cihazin garantisi devre disi kaliyor.

Evet hizlaniyor ama pil performansi inanilmaz kotu. Ben MIUI 13 kullaniyorken %70 sarjla 1 gunu cok rahat cikariyordu, MIUI 14'te %100 sarjla bile cikaramiyor 1 gunu. Oyun vs oynamiyorum, ona ragmen. Tek yaptığım WhatsApp, YouTube ve Sosyal'de gezmek. MIUI 14 ise gene alinir ama pili uzebilir. Bazi yollar ile surum dusurulebiliyor ancak garanti devre disi kalıyor.

Sağ olun hocam anladım sürüm mantığını ama hocam kaç Hz de kullanıyorsunuz telefonu.

Sağ olun hocam anladım sürüm mantığını ama hocam kaç Hz de kullanıyorsunuz telefonu.
120 de kullaniyorum. Gunu cikarsin diye 60'i denedim gozlerime iskence ederek ama gene cikarmadi. MIUI 13'a kiyasla MIUI 14'e yaptigim ekstra bir yuk bindirme vs yok. Yani pilin daha hizli bitmesi benle alakasiz. Belki Xiaomi update falan getirir duzeltir ama sanmiyorum.

120 de kullanıyorum. Gunu cikarsin diye 60'i denedim gozlerime iskence ederek ama gene cikarmadi. MIUI 13'a kiyasla MIUI 14'e yaptığım ekstra bir yuk bindirme vs yok. Yani pilin daha hizli bitmesi benimle alakasiz. Belki Xiaomi Update falan getirir duzeltir ama sanmiyorum.

Hocam pil için yüksek ihtimal bir yazılım getirecekler bir konuda okudum yazılımla alakalı mi topluluk uygulamasında gelecek diye biliyorum. Ama hocam 120 Hz çok tüketiyor ve konum Bluetooth ve mobil veri açık ise şarj tüketimi fazla oluyor cihazlarda ve olağınca 60 Hz kullanın bir de isterseniz format atın çünkü yanlış bilmiyorsam telefon format sonrası kişinin kullanımına göre optimize ettiğini biliyorum.

Hocam pil için yüksek ihtimal bir yazılım getirecekler bir konuda okudum yazılımla alakalı mi topluluk uygulamasında gelecek diye biliyorum. Ama hocam 120 Hz çok tüketiyor ve konum Bluetooth ve mobil veri açık ise şarj tüketimi fazla oluyor cihazlarda ve olağınca 60 Hz kullanın bir de isterseniz format atın çünkü yanlış bilmiyorsam telefon format sonrası kişinin kullanımına göre optimize ettiğini biliyorum.
Inanin bana en az 5 kere hard reset attim telefona. Farkli romlarda denedim. Ise yaramadi. Bluetooth acik ama dedigim gibi MIUI 13'tekinden farkli bir kullanim yapmiyorum. Neyse konuyu kirletmeyelim, tekrardan hayirli olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı