Elektronik Redmi Note 10s 8/128 6399 TL

6/128 modelini kullanıyorum ben de. Dedikleri gibi malzeme kalitesi ve bataryası pek tatmin etmeyebilir. Çok yoğun olmayan kullanımda 1 günü çıkartıyor ve yaklaşık 45dk gibi bir sürede şarj oluyor. Kamerası pek güzel sayılmaz, pek kullanmıyorum zaten. Oyun performansı hakkında bilgi veremem, oyun oynayan birisi değilim. Kılıf olmadan birkaç kere yere düşürdüm, kenarlarında biraz ezilme ve çatlak var ama ekrana veya arka panelde sorun olmadı. Mavi/beyaz renkli modeli var, rengi bence hoş değil o an sadece bu renk vardı bunu tercih etmiştim, başka bir renge yönelebilirsiniz. RAM kısmında bazen sıkıntı olabiliyor, arada bir şeyler indirmek için kullandığım programlar RAM'i sonuna kadar kullanıyor ancak bundan dolayı takılma falan olmadı. Cihaz biraz zorlanmaya başladığında ısınıyor, özellikle kamera bölgesi. Şimdilik deneyimlerim bunlar, cihazı yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum. Sonuç olarak tercih edilebilir bir model mi, bence evet. Bu fiyatta başka model var mı pek emin değilim, telefon piyasasına pek hakim sayılmam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı