Redmi Note 10s alınır mı?

Bütçe
6300
@Mortis06 hocam zaten General Mobile kullanıyormuşsunuz. Sizde de sorun çıkmadıysa son model General Mobile ile yola devam edin. GM22 Pro cidden çok hoşuma gitti. Ağırlığı ile duruşuyla cidden kaliteli. Kamerası desende güzel. Babam oyun da oynamadığı için şarjı 2-3 gün rahat götürüyor. Bence bu fiyata en mantıklısı bu.

Selam, Redmi 10s almayı düşünüyordum ancak MIUI 13 güncellemesi ile telefonda ciddi sorunlar ortaya çıktığını ve aylardır Xiaomi'nin bu durumu düzeltmek için adım atmadığı konusunda çok fazla şikayet okudum. Xiaomi bu durum hakkında bir çalışma yapıyor mu ve MIUI 13 kullanan arkadaşlarda ses vs gibi sorunlar var mı? Ek olarak 4K video çekebilen ve kamerası fiyat performans noktasında iyi işler çıkaran, çok sayıda fotoğrafı PDF'e çevirirken ve gündelik kullanımda bir performans sorunu yaşatmayacak, en azından 6 GB RAM'e sahip ve 6300TL'lik bütçemi aşmayacak bir cihaz arıyorum. Oyun oynamadığım için 60Hz ekran benim için yeterli.
Ek olarak Samsung düşünmüyorum.
MİUİ'ın ilk sürümler 13.0.2 vs. sorunlular. 13.0.6'da herhangi bir sorun yok ve cihaz gayet stabil. 9 saat ekran süresi veriyor ortalama.

Babam Mate 10 Lite aldı ve cihaz 4 yılda 2 kere ekran, 2 defa şarj boardu, 1 defa pil şişmesi ve 2 defa anakart yakarak 3 gün önce emekliye ayrıldı. Huawei'den gram memnun kaldığımızı söyleyemem
Arkadaşımda mate 10 lite, abimde mate 20 lite var. İlk çıktıkları zaman aldılar. Şu ana kadar problem yaşamadılar, sadece abimin telefonu EMUI 10'da kaldı ve ısınmaya vs başladı. Huawei'den ve işletim sisteminden nefret ediyorum zaten, rakiplerinden 2000 TL daha ucuz olsa bile tercih etmeyeceğim bir marka. Söyleyeyim dedim.

MIUI'ın ilk sürümler 13.0.2 vs. sorunlular. 13.0.6'da herhangi bir sorun yok ve cihaz gayet stabil. 9 saat ekran süresi veriyor ortalama.

Bir de yazmayı unuttum ancak bazı incelemelerde kameranın puslu görüntüler çektiğini gördüm. Sizde durum nedir birkaç örnek atabilir misiniz özellikle nispeten düşük ışıkta.

Hocam M23 bu parayı hak etmiyor.

GM22 Pro öneririm. 2 ay önce babama aldık. Kamerası olsun şarjı olsun şaşırtacak derecede iyi. Bende A51 var. Karşılaştırınca GM22 Pro daha kaliteli.

GM22 daha mı kaliteli? Hocam yapmayın GM'nin öyle sorunları varki 5 ay sonra soketi gidiyor servis desen zaten rezalet.

GM22 daha mı kaliteli? Hocam yapmayın GM'nin öyle sorunları varki 5 ay sonra soketi gidiyor servis desen zaten rezalet.

GM5 Plus'da sadece ekran ile alakalı sorun yaşadım ve haricinde hiçbir GM cihazımda ki benden sonrada ailede en az 1-2 kişi daha kullandığı için 4-5 yıllık kullanımda bir soket problemi görmedim. Hatta yaklaşık 1 yıl önce 2-3 tanıdığıma GM21 Pro aldırdım ve onlarda bir sorun yaşamadı.
Ankara ve İstanbul servisi iyi ancak İzmir servisi rezalet, GM9 Pro cihazımı hızlı şarj sorunu için İzmir'de servise verdim ve soket değişimi yapıldı. Ancak sorun devam etti ve yeni bir kablo aldığımda sorunun aslında şarj soketinde değil kabloda olduğunu fark ettim. Yani boş yere sağlam soketi değiştirdiler.
Elbette altını çizerek tekrar yenileyeyim ki şans içi, benim 7 yıldır şans eseri memnun kalmam pek çok kullanıcının memnun kalmadığı gerçeğini değiştirmez. Ancak şikayet var gibi sitelere bakınca Redmi 10S'in GM22 Pro'ya karşı ciddi anlamda fazla sorun yaşattığını gördüm. Demek ki biz Türk halkı olarak GM'de şarj soketi problemini kafamıza işlemişiz ancak Xiaomi'de de yakınlık sensörü, kamera netliği gibi durumlarda ciddi problemler yaşayan insanlarda var. İşin aslı ne kadar ekmek o kadar köfte ve benim bütçemin sınırlarında da Türkiye garantili olarak fiyat performans konusunda Redmi Note 10s ve GM22 Pro kalıyor. İstediğim fiyat aralığında fiyat performans noktasından alternatif bir öneri bile göremedim ki merak ettiğim konu Redmi Note 10S'i kullanan arkadaşların sorun yaşayıp yaşamamasıydı. Karşılıklı olarak bu iyi şu kötü kavgasına girmenize gerek yok, arkadaşın GM'i fazla iyi lanse etmesi ve sizinde karşı teziniz ile ki ben haksızsınız demiyorum ancak bu iş o tarafa kayacak.

Bir de yazmayı unuttum ancak bazı incelemelerde kameranın puslu görüntüler çektiğini gördüm. Sizde durum nedir birkaç örnek atabilir misiniz özellikle nispeten düşük ışıkta.
Gece-Düşük ışık çekimleri memnun etmez. Orta segmentte de bu beklenmeyebilir.
64MP-Gün ışığında kaliteli çekimler yapılabiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı