Redmi Note 10s düşük wattlı şarj aletiyle şarj etmek

Aydoğan BV

Hectopat
Yer
Lüksemburg
Elimde kutudan çıkan 33W'lık şarj aleti var ve çok hızlı dolduruyor. Çok hızlı bitiyor Redmi Note 10s. Bir de eski telefondan kalma Redmi 8'den orijinal 10W'lık şarj aletiyle şarj etmek istiyorum. Geç dolsun önemi yok, şarj aleti orijinal yalnız cihaza zararı olur mu acaba? Mantıken geç dolarsa geç biter çünkü Redmi 8 18W destekliyordu. Bir gün 18W ile şarj ettim, çok hızlı bitti. Cihazım 3 haftalık, iade edemiyorum. Çok sorunları var.

Aynı cihazı kullanıyorum, kullanıma göre şarjı gayet iyi gidiyor. Hatta eski telefonumdan sonra şarj aletini hayatımdan çıkardım diyebilirim. Şarj aletiyle alakalı değil de başka bir sorun olabilir.

Geç dolarsa geç biter diye bir mantık yok. Note 10S kullanıyorum bende, 33W ile 1 saatte şarj oluyor ve 2 gün takmıyorum şarja.

Aynı model kullanıyorum. Kullanıma bağlı olarak 9 saatte bile bitirebilirsiniz. Bu değişebilir. Bana genelde 2 gün gidiyor. Hatta artık çalıştığım için 3 gün bulabiliyor. Genelde Instagram videoları izlerim, ve Facebook, Whatsapp üzerinden mesajlaşırım. Gün içinde 30 arama geliyor telefonuma, ortalama 20 dakika toplam sesli görüşme yapıyorum. Bu şekilde işte :)

Aynı model kullanıyorum. Kullanıma bağlı olarak 9 saatte bile bitirebilirsiniz. Bu değişebilir. Bana genelde 2 gün gidiyor. Hatta artık çalıştığım için 3 gün bulabiliyor. Genelde Instagram videoları izlerim, ve Facebook, WhatsApp üzerinden mesajlaşırım. Gün içinde 30 arama geliyor telefonuma, ortalama 20 dakika toplam sesli görüşme yapıyorum. Bu şekilde işte :)

En düşük parlaklığın azıcık üstünde kullanıyorum telefonu sadece Instagram kullandım kesintisiz 6 saat bile zor çıkarıyor yağ gibi şarjı akıyor cihazın içi bomboş bir TikTok bir WhatsApp bir Instagrame-Devlet tarzı şeyler var.

En düşük parlaklığın azıcık üstünde kullanıyorum telefonu sadece Instagram kullandım kesintisiz 6 saat bile zor çıkarıyor yağ gibi şarjı akıyor cihazın içi bomboş bir TikTok bir WhatsApp bir Instagrame-Devlet tarzı şeyler var.
Cihazınızda sorun vardır. Garantisi varsa garantiye yollayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı