hacıWHAT ile KaraGÖZ Hectopat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 764 Makaleler 1 Çözümler 3 6 Ağustos 2022 #1 Merhaba. Az önce normal kullanıyordum telefonu şimdi alt tarafta X işareti var gitmiyor. Nedeni nedir? Dosya Ekleri Screenshot_2022-08-06-11-15-27-912_com.miui.home.jpg 83,6 KB · Görüntüleme: 5.157
Merhaba. Az önce normal kullanıyordum telefonu şimdi alt tarafta X işareti var gitmiyor. Nedeni nedir?
Çözüm Umut Nas 6 Ağustos 2022 hacıWHAT ile KaraGÖZ dedi: Merhaba. Az önce normal kullanıyordum telefonu şimdi alt tarafta X işareti var gitmiyor. Nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Telefonu yeniden başlatmayı denediniz mi?
hacıWHAT ile KaraGÖZ dedi: Merhaba. Az önce normal kullanıyordum telefonu şimdi alt tarafta X işareti var gitmiyor. Nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Telefonu yeniden başlatmayı denediniz mi?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #2 hacıWHAT ile KaraGÖZ dedi: Merhaba. Az önce normal kullanıyordum telefonu şimdi alt tarafta X işareti var gitmiyor. Nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Telefonu yeniden başlatmayı denediniz mi? Artı -1 Eksi Çözüm
hacıWHAT ile KaraGÖZ dedi: Merhaba. Az önce normal kullanıyordum telefonu şimdi alt tarafta X işareti var gitmiyor. Nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Telefonu yeniden başlatmayı denediniz mi?
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 6 Ağustos 2022 #3 En basitinden telefonu aç kapa yapabilirsin. Veyahut herhangi bir uygulamayı oraya sürükle sonra iptal et. Artı 0 Eksi
En basitinden telefonu aç kapa yapabilirsin. Veyahut herhangi bir uygulamayı oraya sürükle sonra iptal et.
igrahiga Decapat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 307 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #4 Bir uygulamada bug var. Telefonun RAM'ini boşalt (dörtgen butondan her şeyi sil). Daha sonra kapa aç. O işe yaramazsa en son girdiğin uygulamayı sıfırla. Artı 0 Eksi
Bir uygulamada bug var. Telefonun RAM'ini boşalt (dörtgen butondan her şeyi sil). Daha sonra kapa aç. O işe yaramazsa en son girdiğin uygulamayı sıfırla.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.323 Makaleler 9 Çözümler 66 Yer İstanbul, Türkiye 6 Ağustos 2022 #5 hacıWHAT ile KaraGÖZ dedi: Merhaba. Az önce normal kullanıyordum telefonu şimdi alt tarafta X işareti var gitmiyor. Nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Telefonu aç kapat yapınız. Artı 0 Eksi
hacıWHAT ile KaraGÖZ dedi: Merhaba. Az önce normal kullanıyordum telefonu şimdi alt tarafta X işareti var gitmiyor. Nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Telefonu aç kapat yapınız.
KS KS hacıWHAT ile KaraGÖZ Hectopat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 764 Makaleler 1 Çözümler 3 6 Ağustos 2022 #6 Yeniden başlattım gitti ama nedenini merak ediyorum. Sizce nedeni nedir? Virüs olabilir mi? Artı 0 Eksi
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #7 hacıWHAT ile KaraGÖZ dedi: Yeniden başlattım gitti ama nedenini merak ediyorum. Sizce nedeni nedir? Virüs olabilir mi? Genişletmek için tıkla... MIUI bugların bir tanesidir sadece. Artı 0 Eksi
hacıWHAT ile KaraGÖZ dedi: Yeniden başlattım gitti ama nedenini merak ediyorum. Sizce nedeni nedir? Virüs olabilir mi? Genişletmek için tıkla... MIUI bugların bir tanesidir sadece.
KS KS hacıWHAT ile KaraGÖZ Hectopat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 764 Makaleler 1 Çözümler 3 6 Ağustos 2022 #8 Umut Nas dedi: MIUI bugların bir tanesidir sadece. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Artı 0 Eksi