Redmi Note 10s Turbo şarj kesiliyor

Önderoglu

Hectopat
Katılım
20 Haziran 2020
Mesajlar
133
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Telefonu daha bugün aldım. Telefonu orijinal şarj adaptörüne taktığımda Turbo şarj 10sn sürüyor ve şarj olmayı bırakıyor. (Kabloda ve adaptörde bir sorun yok.)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Otomatik parlaklıkta ve güneş altında dediğim işlemi yap farkı görürsün. Bir kere Note 9 Pro modelinin ekranı 610-620 nit arası. Note 10s modeli otomatik parlaklıkta şartlara göre 1100 nite kadar çıkıyor. Ben güneş altında Note 9 Pro ile de karşılaştırdım net fark var Note 10s daha iyi AMOLED ekran nedeniyle de bu da gayet doğal.

Olabilir çünkü ben otomatik parlaklığı devre dışı bıraktım eve gittiğim zaman tekrar test edeceğim.
 
Otomatik parlaklıkta manuele göre daha fazla parlaklık veriyor. Note 9 Pro ile arasında çok ciddi nit farkı var. Standart olarak da 700 nit veriyor Note 10S'in ekranı.

Seslerini test ettiğimde resmi Note 9 Pro bassları çok daha iyiydi ama 9Sinde sesi bir o kadar netti. Bir süre kullandıktan sonra detaylı bir uzun kullanım konusu da açacağım.
 
Dostum kalitesi bu fiyat bandında bence gayet iyi kronik sorun meselesinde almadan önce iyi araştırmak lazım.

Haklısın keşke Samsung A21s falan alsaydım acele ettik biraz galiba hayal kırıklığına uğradım Xiaomi gibi bir markadan böyle bir şey beklemezdim Samsung adamdır umarım siz memnun kalırsın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı