Redmi Note 10S'den iPhone 13'e geçmek mantıklı mı?

Bütçe
50k

pasha09

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel® Alder Lake Core™ i7-12700H 14C/20T; 24MB L3; E-CORE Max 3.50GHZ P-CORE Max 4.7GHZ;45W ;10nm SuperFin
Nvidia RTX3060 Max-Performance 6GB GDDR6 192-Bit
32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
1TB SAMSUNG PM9B1 M.2 SSD PCIe 4.0 x4
Merhaba Redmi Note 10S'in kötü kamerasından ve arayüzünden bıktığım için yeni bir telefon almaya karar verdim. Biraz araştırdım ve bütçeme göre (50k) iPhone 13'ün mantıklı olduğunu gördüm hem de paramın bir kısmı cebimde kalıyor 🙂 Sizce alınır mı?

13 nasıl 50 k hocam 35 k ya satılıyor. Ayrıca 50 k ya iOS istiyorsan ikinci el 14 Pro'ya da.
Sonradan anladım hocam paramın bir kısmı cebimde kalıyor demişsiniz. İkinci el temiz 13 Pro almak çok daha mantıklı.

Merhaba Redmi Note 10S'in kötü kamerasından ve arayüzünden bıktığım için yeni bir telefon almaya karar verdim. Biraz araştırdım ve bütçeme göre (50k) iPhone 13'ün mantıklı olduğunu gördüm hem de paramın bir kısmı cebimde kalıyor 🙂 sizce alınır mı?

2 adet yurt dışı iPhone 14 Pro al rahatına bak.

Merhaba Redmi Note 10S'in kötü kamerasından ve arayüzünden bıktığım için yeni bir telefon almaya karar verdim. Biraz araştırdım ve bütçeme göre (50k) iPhone 13'ün mantıklı olduğunu gördüm hem de paramın bir kısmı cebimde kalıyor 🙂 sizce alınır mı?

50k bütçe varsa ve bir kısmıda cebinde duracaksa 44kya S23 Ultra ya da 40kya S24+ alabilirsin.

13 nasıl 50 k hocam 35 k ya satılıyor. Ayrıca 50 k ya iOS istiyorsan ikinci el 14 Pro'ya da.
Sonradan anladım hocam paramın bir kısmı cebimde kalıyor demişsiniz. İkinci el temiz 13 Pro almak çok daha mantıklı.

İkinci el telefonlara nedense içim rahat etmiyor hocam.

2 adet yurt dışı iPhone 14 Pro al rahatına bak.
Hocam onun imei kayıt bedeli yokmu ya

Kayıt ettirme hocam 8 ay birini kullan kapanınca öbürüne tak hattı devam et sürekli bu döngüyü tekrarlarsın.

İlk defa duyuyorum bunu ama mantıklıymış hocam 😃

Yorum yazan herkese teşekkür ederim size bir sorum daha olacak iPhone 14 Pro veya daha üst modellerde dinamik ada diye bir özellik varmış ne olduğuna bakma şansım oldu ama bana pek gerekli gelmedi sizce dinamik ada özelliğine sahip bir iPhone almamak pişman eder mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı