Redmi Note 11 alınır mı?

Bütçe
5000 TL

Kenntacho

Hectopat
Yer
Random.
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Annem telefonunu parçaladığı için yeni bir telefon alacağız.

Bütçemiz dahilinde Xiaomi Redmi Note 11 almayı düşünüyorum, 4+64 GB olan versiyonu 5000 TL.

Sizce bu fiyata bu telefon iyi midir?

Kullanım amacı, gündelik kullanım, sosyal medya, uzun şarj ömrü, 40 yılın başında denk gelirse belki oyun indirip oynar.

Bütçemiz 5k. 5K'ya kadar bu daha iyi ve daha uygun veya bu senin düşündüğün telefon ile birebir eş sayılır ama fiyatı daha uygun dediğiniz telefonlar varsa, önerirseniz çok sevinirim.

Merhaba arkadaşlar.

Bütçemiz dahilinde Xiaomi Redmi Note 11 almayı düşünüyorum, 4+64 GB olan versiyonu 5000 TL.

Kullanım amacı, gündelik kullanım, sosyal medya, uzun şarj ömrü, 40 yılın başında denk gelirse belki oyun indirip oynar.

Bütçemiz 5k. 5K'ya kadar bu daha iyi ve daha uygun veya bu senin düşündüğün telefon ile birebir eş sayılır ama fiyatı daha uygun dediğiniz telefonlar varsa, önerirseniz çok sevinirim.

Redmi Note 11 yerine ikinci el S10+Deji batarya almanı tavsiye ederim.

Merhaba arkadaşlar.

Ben hem kendim için hem de ailem için tercih etmezdim kısa süre için tatmin edebilir ama uzun sürede performans sorunları yaşayabilirsiniz ayrıca darbeye dayanaklı olacağını da pek sanmıyorum. Custom ROM olayından anlıyorsanız Samsung cihszlara bakın hocam eğer telefonun yavaşladığını hissederseniz Custom ROM atıp bir süre daha devam edersiniz.

Redmi Note 11 yerine ikinci el S10+Deji batarya almanı tavsiye ederim.
2. el S10 öneririm bende.
Bütçemiz 5k hocam, S10'lar daha pahalı.
Annem kendine alacağı için daha fazla harcamak istemiyorum telefon için.

Ben hem kendim için hem de ailem için tercih etmezdim kısa süre için tatmin edebilir ama uzun sürede performans sorunları yaşayabilirsiniz ayrıca darbeye dayanaklı olacağını da pek sanmıyorum. Custom ROM olayından anlıyorsanız Samsung cihszlara bakın hocam eğer telefonun yavaşladığını hissederseniz Custom ROM atıp bir süre daha devam edersiniz.
Custom ROM dediğiniz olaydan anlamıyorum malesef.
Onun dışında yani gündelik kullanım için bile mi tercih etmezdiniz?
Samsung'tan önerebileceğiniz bir model var mı S10 dışında? 5k bütçeyi geçmememiz gerekiyorda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı