LineageOS ya da ArrowOS kullan.Aylardır HyperOS güncellemesi bekliyorum fakat gelmedi. Ben de Custom ROM atmaya karar verdim. Telefonum için en iyi performansı hangi ROM verir?
Hocam siz ikisi arasından hangisini önerirsiniz?LineageOS ya da ArrowOS kullan.
LineageOS öneririm.Hocam siz ikisi arasından hangisini önerirsiniz?
crDroid veya EvolutionXAylardır HyperOS güncellemesi bekliyorum fakat gelmedi. Ben de Custom ROM atmaya karar verdim. Telefonum için en iyi performansı hangi ROM verir?
crDroid veya EvolutionX
Hocam böyle de çok seçenek oldu hangisini seçmeliyim?LineageOS öneririm.
Ne istediğine bağlı. Özelleştirme istiyorsan crDroid veya EvolutionX öneririm, crDroid vanilla şekilde gelir yani Gapps flashlaman gerekir. Boş olsun, özelleştirme olmasın diyorsan LineageOS.Hocam böyle de çok seçenek oldu hangisini seçmeliyim?
Tamamdır hocam sağolun. Gapps flashlamak istiyorum ama telefonuma uygun olanı bulamadım.Ne istediğine bağlı. Özelleştirme istiyorsan crDroid veya EvolutionX öneririm, crDroid vanilla şekilde gelir yani Gapps flashlaman gerekir. Boş olsun, özelleştirme olmasın diyorsan LineageOS.
NikGapps sitesine gidin.Tamamdır hocam sağolun. Gapps flashlamak istiyorum ama telefonuma uygun olanı bulamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.